Seuraa meitä somessa:

Pölkky edelleen pohjoisen valtiatar

25.11.2019

Pohjoisen valtikka pysyi tiukasti Pölkky Kuusamon hallussa, kun se nappasi vakuuttavan voiton Rovaniemen maanantai-illassa 0-3 (16-25, 12-25, 19-25).

WoVolle tuskaa tuotti jo ennen ottelua Jenelle Jordanin poisjääminen pelaavasta kokoonpanosta. Selkävaivoista kärsivää Jordania tuurasi avausseitsikossa kuusamolaiskasvatti Anni Karjalainen. Toisessa erässä WoVo-hakkuri Saana Lindgren muljautti nilkkaansa ja hänen tilalleen tuli Julia Mäkipörhölä, joka sai nyt aiempien otteluiden syöttövaihtoja enemmän vastuuta. Pölkky Kuusamo oli rutiininomaisesti parempi kentän jokaisella osa-alueella. WoVo puolestaan jäi joukkueena tehoissakin miinukselle. Molemmat joukkueet kohtaavat seuraavaksi Jymy Volleyn. Jymy saapuu torstaiksi WoVon vieraaksi ja Pölkky-kohtaaminen on luvassa perjantaina.

Julia Mäkipörhölä, WoVo:

- Alussa meiltä puuttui henki ja taisteluilme kentältä, sitten saimme skarpattua hieman. Nyt kun sain enemmän vastuuta, niin jännitti pikkuisen aluksi, mutta siitä se lähti sitten rentoutumaan. Täytyy vain jatkaa kovaa treenaamista, muu ei taida auttaa.

Jonna Wasserfaller, Pölkky:

- Oli mukavaa päästä pelaamaan kahden viikon tauon jälkeen. Teimme mielestäni tänään hyvän työn, ottaen huomioon tuon ottelutauon. Yritetään saada pelirytmi tästä takaisin päälle. Olemme harjoitelleet kovaa, joten se tuotti tänään hedelmää.

Tuomas Alatalo, WoVo:

- Pölkky pelasi vähävirheisen ja tasapainoisen pelin, emmekä löytäneet tänään keinoja vastata siihen. Olimme pari erää henkisesti todella pehmeitä. Vaikka kokoonpanoon tulisi muutoksia, niin toivoisi, että sellainen tsemppi pysyisi pelaajien yllä. Siinä on yksi iso tavoite torstaille, kun kohdataan Jymy. Syöttöpeliimme olen myös pettynyt, se oli ehkä kauden heikointa.

Timo Tolvanen, Pölkky:

- Panostimme ottelun alkuun kunnolla, kun pitkä tauko takana, ja olen tyytyväinen siihen, miten hoidimme sen. Olimme valmistautuneet siihen, että WoVo on piristänyt peliään ja olimme valmiita vastaamaan siihen koko pelin ajan. Jaksoimme vääntää läpi pelin sitä omaa monipuolista peliä. Passarille kiitos siitä, että pelasi niin monipuolisesti ja saatiin sitä myötä onnistumisia laajalla rintamalla.

LähiTapiolan pistekilpailu
3 Jalissa Trotter, Pölkky
2 Jessica Kosonen, Pölkky
1 Ruta Linde, WoVo

PROLibero-kilpailu
Nikolina Bozicevic, Pölkky

Parhaat pelaajat
WoVo: Viivi Pyhäjärvi
Pölkky: Jalissa Trotter

Parhaat pisteentekijät
WoVo: Pyhäjärvi 10/+1, Slover 10/-, Kähkölä 8/+2
Pölkky: Lambert 12/+8, Wruck 11/+9, Wasserfaller 9/+7

Yleisöä: 489

Ottelutilasto

  Takaisin