Seuraa meitä somessa:

Pölkky ja LP-Vampula lauantaivoittoihin

01.02.2020

Naisten helmikuun liigapelit laitettiin käyntiin lauantaina LP-Vampulan vierasvoitolla Orivedellä ja Pölkky Kuusamon kotivoitolla liigaPlokista.

Naisten Mestaruusliigan kärkipään taisto jatkuu mielenkiintoisena. LP Kangasala pitää kärkipaikkaa neljän pisteen erolla ennen Pölkky Kuusamoa. LiigaPloki on kaksi peliä enemmän pelanneena kuuden pisteen päässä kärjestä ja LP Viesti pelin vähemmän pelanneena 10 pisteen päässä. LP-Vampula on puolestaan salolaisista viiden pisteen päässä saman verran otteluita pelanneena.

LP-Vampula haki pisteet Orivedeltä

OrPo joutui antautumaan vierailla olleen LP-Vampulan edessä lauantaina erin 1-3 (18-15,25-19,20-25,23-25).

OrPo pelasi edelleen ilman Saara Holmia. Joukkue ei pystynyt parhaimpaansa, vaan virheitä tuli tässä pelissä yllättävän paljon ja aivan liikaa. Carina Lehto pelasi hyvän passipelin. Vampula sai nyt pisteensä halvalla.

Nina Jakic, LP Vampula:

- Keskityimme. Toinen erä oli meiltä huono, mutta tulimme takaisin Taktiikka oli pelata keskeltä.

Lauryn Gillis, OrPo:

- En ole tyytyväinen peliin, hävisimme monella osa-alueella. Lopputulos oli tämä.

Darko Dobreskov, LP Vampula:

- Toivoin, että joukkue pelaisi hyvin. Odotimme kovaa peliä, koska OrPo on ollut nousukuntoinen. Voitimme, kun pelasimme paremmin joukkueena. Joukkueet ovat hyvin tasaisia 1-8 sijoituksilla.

Sotiris Gkotsis, OrPo:

- Vampula pelasi paremmin ja kuin odotimme. Torjunta oli hyvä 12-7, mutta muuten tuli liikaa virheitä. Hyvää taisteluita. Teimme 40 virhettä, niillä ei voi voittaa.

Otteluisäntä Oriveden Apteekki palkitsi joukkueiden parhaina LP Vampulasta Nina Jakicin 11/+8 ja OrPosta

LähiTapiolan pisteet
3 Jakic LP-Vampula
2 Andrikopoulou LP-Vampula
1 Häkkinen OrPo

PROlibero
Joensalo LP-Vampula

Ottelutilasto

Pölkky nousi voitolla LiigaPlokin ohi sarjakakkoseksi

Pölkky nousi 3-1 3-1 (25-13, 25-23, 19-25, 25-15) -voitolla LiigaPlokist sarjataulukossa toiseksi ja kavensi LP Kangasalan etumatka neljään pisteesee. Tänään pelatuista neljästä erästä kotijoukkue oli ylivoimainen ensimmäisessä ja neljännessä erässä. Ensimmäinen erä päättyi Plokin syöttövirheeseen 25-13. Neljäs erä ja samalla myös ottelu päättyivät Lucia Babicin hyökkäyksellä lukemiin 25-15.

Toinen erä oli kaikista tasaisin. Lukemat olivat tasan 23-23, minkä jälkeen Pölkyn hakkuri Lucia Babic jujutti pallon kenttään ja ottelussa muutaman vaihdon pelannut Jessica Kosonen syötti ässällä erävoiton kotijoukkuelle. Kolmannessa erässä oltiin tasalukemissa 14-14, mutta sen jälkeen LiigaPloki pelasi vahvaa hyökkäyspeliä joukkueensa parhaana palkitun Maddie Palmerin johdolla ja johti erää Pölkyn toisella aikalisällä 16-20. Ero kasvoi vielä kahdella pisteellä ja erä päättyi Pölkyn hyökkäysvirheeseen 19-25.

Maddie Palmer, LiigaPloki:
- Meillä on pitkä matka päästä joukkueena sille tasolle mihin haluamme. Tänään jotkut osa-alueet pelistämme toimivat ja jotkut ei. Kovempia joukkueita, kuten Kuusamoa vastaan pitää tulla vahvemmin ja valmiimpana.

Anna Wruck, Pölkky:
- Syötimme paremmin ja vähemmillä virheillä kuin OrPoa vastaan. Virhekontrolli oli hyvä myös hyökkäyspuolella. Pysyimme myös pelisuunnitelmassa. Kentällä ja katsomossa oli hyvä ilmapiiri ja se antaa hyvät mahdollisuudet ensi keskiviikon ChallegeCupin otteluun Beziersiä vastaan.

Alessandro Lodi, päävalmentaja LiigaPloki:
- Mitää ottamatta Kuusamolta pois, meidän esityksemme oli lähes häpeällisen huono. Vastustaja pelasi voitosta, mutte me emme. Ei se, että häviämme, mutta vastustajan pitää joutua tekemään enemmän töitä voittonsa eteen. Jatkamme valmistautumista PlayOffseihin.

Timo Tolvanen, päävalmentaja Pölkky:
- Tämän viikon teemana oli virheiden vähentäminen syötössä ja hyökkäyksissä, että emme anna niissä etua vastustajalle. Kolmannessa erässä palasimme vanhaan, eli hyökkäsimme pehmeästi emmekä puolustaneet palloja.

- Tänään oli paljon onnistumisia, keskareilta hyvä peli ja Lucia Babicilla kelpo ilta hakkurin paikalla.

Parhaat pelaajat:
Wruck Pölkky, Palmer LiigaPloki

LähiTapiolan pisteet
3 Wruck Pölkky
2 Palmer LiigaPloki
1 Trotter Pölkky

PROlibero
Bozizevic Pölkky

Ottelutilasto

  Takaisin