Seuraa meitä somessa:

Pölkky kova Hämeenlinnassa - OrPo palasi voittajaksi viisieräisessä

10.11.2019

Isänpäivän voittajiksi pelasivat naisten Mestaruusliigassa Pölkky Kuusamo kolmessa erässä Hämeenlinnassa ja OrPo kotonaan viidessä Jymy Volleyta vastaan.

OrPo takaisin voittojen tielle

OrPo palasi voittojen tielle voittamalla isänpäivänä Nurmon Jymun täyden viiden erän väännön jälkeen 3-2 (25-23, 18-25, 15-25, 25-17, 15-10).

Perry Ramsey, Jymy Volley:

- Aluksi oli hyvä rytmi. Sitten kotijoukkue teki muutoksia ja siihen ei pystytty vastaamaan. Yksi piste on parempi kun ei mitään.

Saara Holm, OrPo:

- Tosi hyvä fiilis, kun tappioita alla. Ylpeä joukkueesta, että noustiin kahden tappioerän jälkeen. Oltava tyytyväinen kahteen pisteeseen. Oli tärkeä voitto.

Kari Tuomela, Jymy Volley:

- Kolme pistettä oli tarjolla, mutta ei osattu ottaa. Tasaiset pelit pysyvät paremmin kasassa kun syöttö-vastaanotto toimii. Sitten vastaanotto karkasi neljännessä. Se oli käänne. Viimeinen erä oli samanlainen. Nuori Henni Rinta-Keturi tuli hyvin molempiin eriin vaihdosta. Tänä vuonna syöttö on tärkeä.

Sotiris Gkotsis, OrPo:

- Olen tyytyväinen voitosta ja asenteesta. Paljon loukkaantumisa ja flunssaa. Jokainen voitto ja jokainen piste ovat tärkeitä. Haluan onnitella molempia joukkueita illan pelistä, hyviä hyökkäyksiä ja puolustuksia. Odotin Nurmon vahvaa hyökkäystä. Harjoituksissa ollut 9-10 pelaajaa pari viikkoa, jonka vuoksi jouduttu harjoittelemaan monenlaisia versioita todella intensiivisesti. Voitto kuuluun vain joukkueelle.

Otteluisäntä Orneule Oy valitsi joukkueiden parhaiksi pelaajiksi
Perry Ramseyn Nurmo Volleystä ja Saara Holmin OrPosta.

LähiTapiolan pisteet
3 Holm OrPo
2 Ramsey Jymy
1 Kääntä OrPo

PROlibero
Sipilä, OrPo

Ottelutilasto

Sisuuntunut Pölkky löylytti Kerhoa

Pölkky aloitti ottelun vahvasti johtaen sitä ensimmäisistä palloista lähtien. Pölkky pelasi virheettömästi ja numerot nopeasti 11-21. Hengetön Kerho vastaavasti sortui helppoihin virheisiin. Ainoastaan Oluoma Okaro tappoi palloja. Pölkyn Jessica Kosonen oli loistavalla pelipäällä. Erä Pölkylle ylivoimaisesti 12-25.

Toisen erän Lentiskerho aloitti jo terävämmin mutta syyllistyi heti perään jälleen huolimattomaan peliin ja Pölkky alkoi hallita myös toista erää 4-8. Sitten erä jatkui molempien joukkueiden napsiessa pisteitä mutta Pölkky kulki kuitenkin neljä pinnaa edellä 17-21. Pölkky hyökkäsi laajalla rintamalla ja voitti toisenkin erän 20-25. Erät näin Pölkylle 0-2.

Kolmanteen erään Kerho teki muutoksia. Tosi siirtyi hakkurin paikalta keskitorjujaksi ja toiseksi yleispelaajaksi tuli Pirttimäki. Muutos piristi ja Kerho johti kolmatta erää 5-1. Pölkky ei häkeltynyt Kerhon alkurynnistyksestä ja meni johtoon tilanteessa 8-9. Jälleen Kerhon hyviä otteita ja numerot 13-9. Pölkky tasoitti kolmannen erän tilanteessa15-15. Tasaisen pelailun jälkeen Pölkky vei myös kolmannen erän 23-25 ja koko ottelun 0-3.

Pölkky Kuusamon valmentaja Timo Tolvanen:

- Tänään peli sujui meiltä jo paremmin vaikka eihän me eilenkään huonosti pelattu Kangasalaa vastaa. Kerho teki muutoksia kolmanteen erään ja se hiukan sekoitti meidän peliä. Lopussa olimme kuitenkin taas vahvoja ja voitto tuli suhteellisen helposti.

Lentiskerhon valmentaja Matteo Pentassuglia:

- Asenne ei ollut hyvä kun lähdimme peliin ja se näkyi virheinä. Kolmas erä oli jo parempi ja olimme lähellä erävoittoa.

Palkitut pelaajat
Pölkky Jessica Kosonen
Lentiskerho Oluoma Okaro

LähiTapiolan pisteet
3 Kosonen Pölkky
2 Lambert Pölkky
1 Okaro Kerho

PROlibero
Bozizevic Pölkky

Ruudun ottelukooste

Ottelutilasto

Kuvat:
Veli-Jussi Lietsala / OrPo
Veli-Matti A. Pitkänen / Lentiskerho

  Takaisin