Seuraa meitä somessa:

Pölkky otti toisen voiton neljännen erän takaa-ajon päätteeksi

31.03.2022

Pölkky Kuusamo hoiti takaa-ajoasemat mainiosti nousten toisessa välierässä Kuusamossa voittoon 3-1 (24-26, 25-17, 25-21, 25-22).

Hämeenlinna tuli vahvasti välieräsarjan toiseen koitokseen ja laittoi Pölkky Kuusamolle kovan haasteen voitettavaksi. Lentopallokerho tiivisti torjuntapelinsä hyvään iskuun ja veikin torjunnat 14-11. Hämeenlinna vei ensimmäisen erän 24-26, mutta Pölkky kesti hyvin erätappion ja vei kolme seuraavaa erää nimiinsä. Neljäs erä oli tosin menossa jo vahvasti vierasjoukkueelle lukemissa 9-18, mutta Pölkky teki hurjan nousun, jonka aloitti Molly Lohman kahdella hyökkäyspisteellä.

Tämän jälkeen syöttö kävi vielä vierasjoukkueella, jonka Viivi Pyhäjärvi hyökkäsi kotijoukkueelle ja pääsi itse syöttöruutuun tilanteessa 12-19. Pyhäjärven syöttövuoro kesti aina lukemiin 18-19. Lohmanin ässän jälkeen tilanne oli tasan 20-20. Hakkuri Yasmine Madsen vei vieralijat pisteen etumatkalle, mutta kotijoukkueen virkasisko Julie Lengweiler teki perään tasoittavan pisteen. Hämeenlinnan hyökkäysvirheen, Adeja Lambertin hyökkäyspisteen ja Hämeenlinnan torjunnan verkkovirheen jälkeen kotijoukkue pääsi ottelupallotilanteeseen 24-21. Lentopallokerhon torjuntapisteen jälkeen Lambert hoiti tyylikkäästi voiton joukkueelleen neljännen erän lukemin 25-22.

Yasmine Madsen, Lentopallokerho:

- Alkuun lähdimme tosi hyvin ja saimme vastustajan laiturit hyvin kiinni. Pääsimme hyvin pelin päälle ja pystyimme kääntämään erän meille. Viimeinen erä meni siten kuin sen ei pitäisi päästä käymään. Pölkky pelasi hurmoksessa ja meidän olisi pitänyt pystyä se katkaisemaan. Eilinen peli meni päin honkia ja jotakin piti muuttaa. Ehkä vähän suutahdin ja omaakin peliä piti muuttaa jos haluaa auttaa joukkuetta. Seuraavaan peliin pitää valmistautua katsomalla videoilta mitä voimme tehdä paremmin.

Adeja Lambert, Pölkky:

- Ylsimme voittoon joukkueen kovan yrityksen kautta. Tiesimme, että Hämeenlinna on vaikea voittaa kaksi kertaa peräkkäin ja että he tulevat kovaa peliin. Meillä oli hyvä pelisuunnitelma ja pysyimme siinä. Teimme töitä toistemme eteen ja ansaitsimme voiton. Itse uskoin koko ajan voittoomme.

Giovanni Torchio, Lentopallokerho:

- Pelissä oli molemmilla joukkueilla ylä- ja alamäkiä. Joukkueet olivat hieman väsyneitä. Olisi pitänyt tehdä muutoksia Kuusamon takaa-ajon aikana neljännessä erässä, mutta menetimme hetkemme.

Sotiris Gkotsis, Pölkky:

- Olen tyytyväinen katsojien puolesta ja nautin itsekin pelistä. Meille oli henkisesti tärkeää tapa millä voitto tuli. Meidän torjunta-puolustus ja parempi hyökkäys olivat avaintekijöitä pelissä.

Pölkky Kuusamo - Hämeenlinna 3-1
24-26, 25-17, 25-21, 25-22
Koti:Lambert 27/+18, Lengweiler 20/+9, Lohman 15/+14
Vieras:Madsen 18/+14, Sevarika 13/+6, Ferreira 13/+3
Katsojia: 428

Joukkueiden MVP:t
Adeja Lambert, Pölkky
Yasmine Madsen, Lentopallokerho

Ottelutilasto

Pölkky Kuusamo johtaa otteluvoitoin 2-0, finaaleihin kolmella voitolla

Otteluohjelma
Hämeenlinna 3.4. 18:00
——————
Hämeenlinna 4.4. 18:30
Kuusamo 7.4. 18:30

Kuvat: Jouni Ronkainen

  Takaisin