Seuraa meitä somessa:

Pölkky sai hakemansa revanssin sitkeästä LiigaPlokista

02.11.2018

Pölkky Kuusamo hoiteli vierailleen LiigaPlokin perjantai-iltana kotikentällään Kuusamossa kolmessa erässä 25-20, 25-23, 25-19.

LiigaPloki oli tullut taistelemaan Pölkky Kuusamon vieraaksi eikä antanut kotijoukkueelle missään mielessä helppoa iltapuhdetta. Pölkky oli vahvempi erien lopussa runsaan hyökkäysarsenaalinsa turvin. Hakkuri Trine Kjelstrup keräsi suurimman pistemäärän 20/+14 ja teki kahden viimeisen erän loppuun ratkaisevan hyökkäyspisteen. Keskitorjuja Mia Swaneganilta nähtiin myös vahva iltapuhde pistein 13/+11, 71 % hyökkäystehoin ja kolmella torjunnalla. Libero Eveliina Rautiainen esitti kolmannessa erssä hienoja hyökkäysten puolustuksia.

Plokin onnistujia olivat hakkuri Darian Mack 13/+6, samoin yleispelaaja Emilia Kääntä 11/+5, joista kolme ässäsyöttöä. Libero Sini Koljonen nosti hyvin Jonna Wasserfallerin painavia syöttöjä pelattavaksi.

Darian Mack, LiigaPloki:

- Tasaisia eriä, mutta emme saaneet hyviä suorituksia erien loppuun. Vastustajan hakkuria emme saaneet kiinni, vaikka tiesimme hänet vahvaksi. Meidän passari teki hyvää työtä, piti pelin leveänä. Olen vaihtanut hiljattain pelipaikan yleispaalajasta hakkuriksi ja olen ihan tyytyväinen peliini.

Trine Kjelstrup, Pölkky:

- Olen todella iloinen voitosta ja pelistämme, hyvä fiilis oli pelata. Pelasimme joukkueena hyvin ja Jenniferin kanssa toimi yhteispeli hienosti. Pyrimme vähentämään virheitä ja siinä onnistuimmekin.

Jukka Koskinen, päävalmentaja LiigaPloki:

- Hyvä tunnelma ja hyvä vastustaja, onnittelut Pölkylle revanssista. Olemme pelanneet hyvää lentopalloa, mutta silloin kun pelejä ratkaistaan tulee virheitä, vaikka ei saisi tulla. Darianin (Mack) suoritukseen hakkurina olen ihan tyytyväinen ja hän parantaa hakkurin paikalla. Muu joukkue pitäisi saada pelaamaan samalla tyylillä.

- Keskihyökkäyksemme ei toiminut, samoin Pölkyn hakkurin hyökkäyksistä ainakin osa olisi pitänyt pystyä puolustamaan.

Tuomas Alatalo, päävalmentaja Pölkky:

- Odotetun sitkeä Ploki oli vastassa, taisteleva ryhmä. Jukka (Koskinen) on tehnyt hyvää työtä ja tiesimme että ei tule helpolla pisteitä tänään.

- Oman joukkueen esitykseen olen tyytyväinen. Valmentajilla oli kentän laidalla luottavainen olo, peli oli hallinnassa vaikka oli ajoittain tasainen. Torjuntapeliin olen myös tyytyväinen, tiivis torjunta helpotti puolustuspelaamista. Tunnelma oli hieno ja kotiyleisön edessä oli jälleen mahtava pelata.

Tiistaina aamulla lähdemme matkustamaan Belgiaan Euro-peliin, jossa vastassa on Antwerpen Ladies. Ilmeisesti joukkueessa ei ole ulkomaalaisvahvistuksia, mutta muuten en ole vielä ehtinyt tulevaan vastustajaan tutustua.

Parhaat pelaajat:
Kjelstrup, Pölkky
Mack, LiigaPloki

Pölkky Kuusamo - LiigaPloki 3-0
25-20, 25-23, 25-19
Pölkky: Kjelstrup 20/+14, Swanegan 13/+11, Wasserfaller 7/+3
Ploki: Mack 13/+6, Kääntä 11/+5, Field 5/+1

LähiTapiolan pisteet
3 Kjelstrup Pölkky
2 Swanegan Pölkky
1 Nogueras Pölkky

Ottelutilasto

Kuvat: Jouni Ronkainen / Pölkky

  Takaisin