Seuraa meitä somessa:

Puijo antautui Pölkylle ensimmäisen erän taistelun jälkeen

18.11.2020

Puijo Wolleyn alun säikäytyksen jälkeen Pölkky Kuusamo kasasi rivinsä komeasti ja otti kotivoiton suoraan kolmessa erässä 3-0 (25-17, 25-15, 25-12).

Puijo Wolley tuli hyvällä otteella ensimmäiseen erään Pölkky Kuusamoa vastaan. Pölkky vaihtoi passaria lukemissa 3-9 ja Venla Huurne pelasi todella mainiosti nostaen joukkueensa takaa-ajoon vierasjoukkueen rynnistystä vastaan. Kotijoukkueen hakkuri Polina Malik toi joukkueensa tasalukemiin 12-12. Jukka Lehtosen toinen aikalisä pari pistettä myöhemmin ei Pölkyn menoa muuttanut. Ensimmäinen erä päättyi Jonna Wasserfallerin ässäsyötöllä lukemiin 25-17. Toinen ja kolmas erä päättyivät Pölkyn hallinnassa 25-15 ja 25-12 ja ottelu kotijoukkueelle suoraan 3-0.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Jessica Kosonen (13/+10). Syntymäpäiväsankari Malik teki pisteet 14/+12 ja niin ikään mainion ottelun pelannut Viivi Pyhäjärvi joukkueensa parhaat pisteet 15/+12. Pyhäjärvi torjui neljä kertaa pallon vastustajan kenttään. Puijon parhaana palkittiin passari Carina Lehto. Joukkueesta plussapisteille pääsivät passari Lehdon (1/+1) lisäksi hakkuri Jooa Hänninen (5/+1) ja keskitorjuja Eveliin Smolander (4/+2).

Carina Lento, Puijo Wolley:

- Aloitimme hyvin, mutta sen jälkeen ottelua pelattiin yhteen päätyyn. Kaveri tuli kovaa ja meidän olisi pitänyt pystyä vastaamaan samalla tavalla. Ensimmäiseen erään tulimme hyvällä energialla ja saatiin ehkä vähän helpolla se alku. Oma pelini sujui vaihtelevasti. Keskipelaajien kanssa emme päässeet kovin hyvään yhteispeliin.

Venla Huurne, Pölkky:

- Kiva oli pelata. Meiltä hyvä ja kohtuu tasainen peli, notkahdukset jäivät pieniksi. Passarilla oli helppo työ kun kaikki hyökkääjät pystyivät tappamaan palloja. Rohkeasti tulin pelaamaan ja siinä vaiheessa ei ollut paljoa hävittävää kuin alkaa vaan kuromaan etumatkaa kiinni.

Jukka Lehtonen, päävalmentaja Puijo Wolley:

- Eka erä lähti kuten ajattelimmekin ja että saisimme jollakin tavalla yllätettyä vastustajaa. Peli toimikin hyvin heidän passarivaihtoon asti. Vastaanottomme ei ollut paras mahdollinen ja laitahyökkääjämme eivät pystyneet tekemään ei-täydellisestä vastaanotosta niitä ratkaisuja joita olisi tarvittu. Pölkyn laitahyökkääjät pääsivät juhlimaan ja meidän laitatorjunta ei ollut myöskään paras mahdollinen ja olimme nopean passitempon suhteen vähän myöhässä. Syötimme rohkeasti ja vähillä virheillä ja siitä annoinkin palautetta pelaajille.

Tuomas Alatalo, päävalmentaja Pölkky:

- Ehjä paketti meiltä. Pienen sanotaanko shokkialun jälkeen olimme kuskin paikalla pelin kaikilla osa-alueilla. Vastaanottoon olen tosi tyytyväinen. Puijon syöttö oli painavaa, mutta vastaanottomme kesti hyvin. Venlalta hieno sisääntulo. Ja vaikka pelataankin nopeaa tempoa niin hän rauhoitti peliä hyvin. Taistelutahto näkyi puolustuspelaamisessa ja siellä jaksoimme tehdä töitä läpi ottelun.
Pölkky Kuusamo - Puijo Wolley 3-0 (25-17, 25-15, 25-12)
Pölkky: Pyhäjärvi 15/+12, Malik 14/+12, Kosonen 13/+10
Puijo: Hujanen 6/-1, Kääntä 6/+0, Hänninen 5/+1
Ässät 7-2, syöttövirheet 5-6, torjunnat 7-1, hyökkäys% 51-27, vastaanotto% 46-39

Pistekilpailu:
3 Kosonen Pölkky
2 Pyhäjärvi Pölkky
1 Huurne Pölkky

PROlibero
Milka Koskenkorva Pölkky

Ottelutilasto

Ruutu+ tallenne

  Takaisin