Seuraa meitä somessa:

Puijo räväytti historiansa ensimmäisen liigavoiton

14.12.2019

Puijo-Wolley juhli lauantaina liigahistoriansa avausvoittoa, kun se kukisti alkukauden sensaatiojoukkueen LiigaPlokin Kuopiossa 3-1. Samoin numeroin otti kotivoiton myös OrPo Hämeenlinnan Lentopallokerhosta.


OrPolle tärkeä voitto, kun Hämeenlinnan Lentopallokerho kaatui 3-1 (25-22,21-25,25-15,25-20). Koko joukkue onnistui ja erityisesti molempien joukkueiden puolustuspelaaminen oli hyvää.

Julia Porsanger, Lentiskerho:

- Tappio ei miellytä koskaan. OrPo pelasi hyvin ja odotetun kovaa.

Sanna Häkkinen, OrPo:

- Torjunta-puolustus-vastaanotto toimi hyvin. Hyökkäyssuunnat olivat odotettuja. Hieno voitto vaikean syksyn jälkeen. Sormivamma ei enää haittaa millään tavalla.

Matteo Pentassuglia, Lentiskerho:

- Ei ollut paras viikko yleispelaajapuolella ja tahtotilaa voittoon. Tänään ei ollit meidän päivämme, pitää keskittyä seuraavaan peliin.

Sotiris Gotskis, OrPo:

- Kaikki osaa-alueet olivat kunnossa ja kaikki pelaajat onnistuivat. Carly oli viikolla kuumessa, mutta se ei näkynyt kentällä.

Otteluisäntä Umpimähkä valitsi joukkueidensa parhaina.
Julia Porsangerin HLK:sta ja loisto-ottelun pelanneen Saara Holmin OrPosta, 25/+17, 1 ässä ja 1 torjunta.

OrPolle ässät 5-3, torjunnat tasan 9-9. Emiliä Kääntä oli HLK:n syöttökohde, 36 vastaanottoa ilman virheitä.

LähiTapiolan pisteet
3 Saara Holm OrPo
2 Sanna Häkkinen OrPo
1 Julia Porsanger Lentiskerho

PROlibero
Sanna Häkkinen OrPo

Ottelutilasto

Täysi pistepotti avausvoiton myötä Puijolle

Puijo Wolley otti avusvoittonsa liigassa LiigaPlokin kustannuksella. Ottelu päättyi lukemiin 3-1 (18-25, 25-21, 25-21, 25-23).

Ensimmäisessä erässä vieraat karkasivat ensin pieneen johtoon. Osin tasaistenkin vaiheiden jälkeen erä meni LiigaPlogille joukkueen pienemmän virhemäärän ansiosta pistein 18-25.

Toista erää vei kotijoukkue kahden - kolmen pisteen erolla aina tilanteeseen 15-12. Parin LiigaPlokin tekemän täsmävaihdon myötä ero välillä kaveni, mutta Puijo punnersi erän pistein 25-21.

Kolmas erä eteni Puijon viedessä pienellä erolla aina erävoittoon 25-21 saakka.

Neljäs erä eteni sarjakärjen LiigaPlokin johdossa aina erän puoleen väliin saakka. Sarjanousija punnersi kuitenkin rinnalle ja ohi aina eräpallotilanteeseen saakka. LiigaPloki tuli mukaan taistoon erävoitosta tilanteeseen 24-23, nuoren kotijoukkueen hermot kuitenkin pitivät ja Puijo kuittasi erän 25-23 ja sai kotonaan ensimmäisen voittonsa liigassa.

Puijo Wolleyn voitto kulminoitui syöttönurkkaukseen ja passipelin monipuolisuuteen samalla kun vieraiden passipeli tyrehtyi. Puijolla toimi myös torjunta-puolustuspelaaminen.

Päävalmentaja Jukka Lehtonen, PuWo

- Olen erittäin iloinen pelaajien puolesta, tämä oli ansaittu voitto! Jatkamme treenaamista keskiviikkoon asti ja palaamme asiaan tapaninpäivän jälkeen.

Päävalmentaja Alessandro Lodi, LigaPloki

- Loukkaantumisten myötä vaikean viikon jälkeen nuoret pelaajat saivat peliaikaa. Se oli heille tarpeen. Onnittelen Puijoa voitosta, tänään kaikki saivat jotain.

Hilkka Hujanen, Puwo

- Tänään joukkue oli joukkue oli joukkue isolla JIILLÄ! Hienoa lähteä joulutauolle!

Alexis Conaway, LiigaPloki

- Hyvä suoritus nuorilta pelaajilta.

Parhaat pelaajat:
Hilkka Hujanen, Puwo
Alexix Conaway, LiigaPloki

Yleisöä: 324

LähiTapiolan pisteet
3 Hilkka Hujanen Puijo
2 Alexis Conaway Puijo
1 Ella Autere Puijo

PROlibero
Petra Sahlberg, Puijo

Ottelutilasto
http://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=2042&ID=57&CID=87&PID=58&type=LegList

  Takaisin