Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolleylle ensimmäiset pelaajasopimukset

22.03.2021

LP Puijo ry on saanut sopimukset valmiiksi kolmen pelaajattaren kanssa kaudelle 2021-2022. Mukana on niin tuttuja kasvoja kuin yksi uusikin. Kapteenistoon edellisellä kaudella kuuluneet Hilkka Hujanen ja Eveliina Smolander nähdään Puijo Wolleyn paidassa ensi kaudellakin. Uutena joukkueeseen liittyy Nurmon Jymyssä viime kauden pelannut Venla Hyttinen.

Hilkka Hujanen, yleispelaaja
Naisten maajoukkueryhmässäkin mukana ollut Hujanen aloittaa jo kolmannen kautensa Kuopiossa ja onkin itse todennut täällä mainiosti viihtyvänsä. Kohta 23-vuotiaan pelurin kasvattajaseura on Savonlinnan Ajo ja liigakokemusta hänellä on ennen Kuopion vuosia Vampulasta sekä Nurmosta.

Hilkan “Hilun” terveiset löytyy videolta puwonaiset Instagramissa ja Facebookissa Puijo Wolley naiset edustus.

Eveliina Smolander, keskipelaaja
Mestaruusliigassa lähes 300 ottelua pelannut Smolander puolestaan muutti Kuopioon vuosi sitten. Edellisellä kaudella operoitu olkapää oli vielä alkukauden kuntoutuksessa mutta kuntoutus tuotti tulosta ja Eveliina nähtiin kentällä näyttävien tuuletusten siivittämänä jo syyskaudella.

Käy tutustumassa Eveliinaan ja kuulemassa hänen mietteensä videotervehdyksen muodossa puwonaiset Instagramissa tai Facebookissa Puijo Wolley naiset edustus.

Venla Hyttinen, passari
Puijo Wolleyn uusi kasvo Venla Hyttinen pelasi viime kauden Nurmossa joukkueen ykköspassarina. 26-vuotias lääkäriksi valmistuva pelaajatar on VanLen ja PumaVolleyn kasvatti, joka aloitti liigauransa 19-vuotiaana LiigaEuran riveissä. Hyttinen tuo joukkueeseen kokemusta myös kansanvälisiltä kentiltä Latviasta, jossa hän oli mukana voittamassa mestaruutta 2019 joukkueensa RSU/MVS:n kanssa.

Venlankin terveiset löydät videon muodossa puwonaiset Instagramista ja Puijo Wolley naiset edustus Facebookissa, käy tutustumassa!

  Takaisin