Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolleylle kolme uutta sopimusta

12.04.2021

Puijo Wolley on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Viime kaudellakin Puijon väreissä esiintyneet Emilia Kääntä, Petra Sahlberg ja Henna Minkkinen ilahduttavat kuopiolaisia kentällä tulevallakin kaudella.

Emilia Kääntä, yleispelaaja
Alavieskasta kotoisin oleva 21-vuotias yleispelaaja aloittaa Puijossa nyt toisen kautensa. Ennen Kuopioon tuloa hän on pelannut kauden Oriveden Ponnistuksessa ja kaksi kautta Pihtiputaan Plokissa. Emilia kertoo viihtyvänsä hyvin Kuopiossa Puijo Wolleyn riveissä ja toivookin kehityksen niin yksilönä kuin joukkueena jatkuvan myös ensi kaudella!

''Tulevalta kaudelta odotan, että joukkueessa säilyy kova työmoraali ja halu kehittyä, jotta yhteiset tavoitteet saavutetaan. Henkilökohtaisena tavoitteenani on keskittyä kehittämään varsinkin heikompia osa-alueita niin lajin kuin fysiikankin puolella, jotta omista suorituksistani tulee tasaisempia. Näiden osa-alueiden kehittämisellä pystyn myös auttamaan paremmin joukkuetta.''

Tutustu Emiliaan ja hänen mietteisiinsä puwonaiset Instagramissa sekä Facebookissa Puijo Wolley naiset edustus.

Petra Sahlberg, libero 

Tämä 25-vuotias Suonenjokelaislähtöinen liberopelaaja on aloittanut liigataipaleensa vuonna 2013 Pieksämäki Volleyn riveissä. Sieltä tie on kuljettanut hänet Joensuun Nice Teamin sekä LP Vampula Huittisen kautta Kuopioon, missä Petra aloittaakin nyt kolmannen kautensa.

''Menneellä kaudella löydettiin asioita, joita työstämällä oma pelaaminen meni taas askeleen eteenpäin ja tulevalta kaudelta odotankin kehityksen jatkuvan. Pelaajan ja valmennuksen välinen luottamus on korkealla ja se onkin ollut yksi avain siihen, että ollaan löydetty toimivia tapoja treenata.''

Petran mietteet ovat myös katsottavissa puwonaiset Instagramissa ja Facebookissa Puijo Wolley naiset edustus.

Henna Minkkinen, libero

Tällä 22-vuotiaalla pelaajalla alkaa nyt toinen kausi Puijo Wolleyssa. Savonlinnan Ajon kasvatti on kerennyt kerryttämään pelikokemusta Joensuun ykkössarja joukkueissa useamman kauden ajan. Tuolloin hän pelasi yleispelaajana, mutta tulevalle kaudelle Henna siirtyy liberon tontille!

''Mahtavaa päästä jatkamaan Puijo Wolleyssa. Joukkueesta on tulossa vahvempi aikaisempaan verrattuna ja parempaa tulosta on odotettavissa. Olen todella innoissani pelipaikkani vaihtumisesta yleispelaajasta liberoksi. Liberona pääsen käyttämään enemmän henkilökohtaisia vahvuuksiani ja henkilökohtainen tavoitteeni ensi kaudelle on olla joukkueen pelaava libero. Ennen kauden alkua treenataan kuitenkin kovaa ja juostaan Puijon portaita kilpaa Savo Volleyn kanssa!''

Hennankin videoterveiset löydät puwonaiset Instagramista ja Puijo Wolley naiset edustus Facebookissa, käy tutustumassa!

Tällä hetkellä pelaajia on julkaistu siis kuusi kappaletta: passari Venla Hyttinen, yleispelaajat Hilkka Hujanen ja Emilia Kääntä, keskipelaaja Eveliina Smolander sekä liberot Petra Sahlberg ja Henna Minkkinen. Lisää julkistuksia on tulossa pian.

  Takaisin