Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolleylle Vahvistuksia verkolle - Kettuselle ja Pohjolalle jatkosopimukset

19.04.2021

Puijo Wolley on solminut jatkosopimukset kahden keskitorjujan kanssa. Pilvi Kettunen ja Pihla Pohjola ovat tuttuja kasvoja kuopiolaisille, sillä molemmat olivat mukana joukkueessa jo edellisellä kaudella. Saman pelipaikan lisäksi naisia yhdistää se, että kumpikin opiskelee Kuopiossa farmasiaa. Yhdessä Eveliina Smolanderin kanssa he muodostavat kuopiolaisten mainion keskitorjujakolmikon.

Pilvi Kettunen, keskitorjuja

Somerolta lähtöisin oleva 25-vuotias Pilvi aloitti liigauransa LP Viestin joukkueessa. Kolme kautta Viestissä kerrytti palkintokaappiin 2 SM-kultaa, 1 SM-hopea sekä yhden Suomen Cupin mestaruuden. Tie jatkui Pihtiputaan Plokin ja Oriveden Ponnistuksen kautta Kuopioon opintojen perässä. Tuleva kausi on kuudes Pilvin liigauralla ja hän odotteleekin harjoitusten alkamista jo innolla.

'- Viime kaudella tuli otettua pieni hengähdystauko mestaruusliigasta ja se teki hyvää: Pystyin käsittelemään omia tavoitteita ja arvoja aivan eri perspektiivistä. Liigatason lentopalloon löytyi uutta intoa ja tuntui, että jo pari kuukautta Jukan opissa opetti paljon uutta. Odotan siis innolla, mitä kaikkea uusi kausi tuokaan tullessaan. Nyt treenataan ahkerasti, jotta ensi kauteen olisi parhaat mahdolliset lähtökohdat.

Pihla Pohjola, keskitorjuja

23-vuotias pelaaja on lähtöisin Jyväskylästä. Pihlan lentopallotaival on alkanut paikallisen Jyväslentiksen riveissä ja siellä hän pelasi myös ykkössarjaa useamman kauden. Ykkössarjaa hän pelasi aluksi Kuopiossakin ja oli mukana nostamassa Puijo Wolleyn Mestaruusliigaan. Pelaaminen Puijossa on maistunut, sillä tuleva kausi on Pihlalle neljäs samassa joukkueessa. Pihla toivottaa myös kovasti tsemppiä korona-aikaan. Jaksetaan yhdessä, jotta saadaan katsomot täyteen kauden alkaessa.

- Viime keväänä koin kehittyneeni paljon ja se antaa kyllä motivaatiota lähteä reenaamaan ensi kautta varten vielä kovempaa. Vuosi vuodelta Puijo Wolley on koventanut otteitaan ja kyllä se sama noususuhdanne laitetaan jatkumaan. Täällä Kuopiossa ihmisen on hyvä olla: elämä rullaa ja reenit kulkee.'

Sekä Pilvin että Pihlan mietteet ovat katsottavissa puwonaiset Instagramissa ja Facebookissa Puijo Wolley naiset edustus.

Päivitetty sopimustilanne:
Venla Hyttinen, passari
Hilkka Hujanen, yleispelaaja
Emilia Kääntä, yleispelaaja
Eveliina Smolander, keskitorjuja
Pilvi Kettunen, keskitorjuja
Pihla Pohjola, keskitorjuja
Petra Sahlberg, libero
Henna Minkkinen, libero

  Takaisin