Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolleylle voitto Kuortaneesta päiväpelissä

20.01.2020

Puijo Wolley järjesti yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa liigapelin Kuopio-hallissa maanantaina 20. tammikuuta. Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti klo 12 ilmaisotteluna. Koululaisia ja uusia lentopalloon tutustujia nähtiin hallilla hieno määrä. Puijo Wolleyn kotipelien ennätysyleisön edessä kotijoukkue voitti ottelun erin 3-1.

Naisten mestaruusliigan koululaispeli Kuopiossa alkoi Kuortaneen maajoukkuenuorten johdolla Puijo Wolleyn helpohkojen virheiden vuoksi. Erityisesti maajoukkueen keskitorjujat onnistuivat mainiosti. Erä Kuortaneelle 19-25.

Kotijoukkkue löysi tarkkuuden Hilkka Hujasen johdolla ja sen myötä kovemmat suoritukset koko joukkueen leveydellä. Jessica Mursulan monipuolinen hyökkäys keskeltä oli Kuortaneen vahvuus läpi ottelun, muuten Puijo Wolleyn joukkueesta löytyi enemmän ratkaisijoita. Puijo Wolley vei loput pelin erät vahvasti lukemin 25-11,25-18,25-16 ja koko pelin 3-1.



Koululaispelissä kilpailun raatina toimivat urheiluluokan oppilaat. Kuopion kaupungin koululiikunnan koordinaattori Lari Kilpeläinen oli tyytyväinen pelin palautteeseen.

- Ottelutapahtuma toi hyvää palautetta kouluilta. Naisten lentopallo-ottelusta saa myös oppilaat paljon irti. Hienoa, että saatiin halliin näin paljon yleisöä myös.

Jukka Lehtonen:

- Peli rentoutui huomattavasti ensimmäisen erän jälkeen, ei tehty virheitä ja noudatettiin taktiikkaa.

Kari Raatikainen:

- Peli lähti käyntiin silleen kun osataan, pikkuisen veitsen terällä meidän peli vielä on. Lyöntivalikoima on vielä aika rajallinen kovempaa torjuntaa vastaan ja ei vielä ole keinoja siihen. Hyvällä ilmeellä jaksettiin kuitenkin pelata, ja se on meillä myös tavoitteena näissä peleissä.

Parhaat pelaajat
Puijo Wolley: Hilkka Hujanen
Kuortaneen Urheiluopisto: Jessica Mursula

LähiTapiolan pisteet:
3 Koivusaari, PuWo
2 Kuusela, Kuortane
1 Cornwall, PuWo

PROLibero:
Kerminen, PuWo

Yleisöä: 552

Ottelutilasto

  Takaisin