Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolleyn hakkurikaksikko kaudelle 2023-2024 on Dambrehte - Räsänen

29.05.2023

Puijo on tehnyt sopimuksen 20-vuotiaan latvialaisen hakkurin, Megija Dambrehten kanssa. Tämä 187cm pitkä pelaajatar edustaa myös Latvian maajoukkueessa. Tuleva kausi on hänelle ensimmäinen ulkomailla. VaLePan kasvatti Selma Räsänen siirtyy Puijoon kahden vuoden sopimuksella. 19-vuotias, 183cm pitkä pelaajatar on pelannut aiemmat kautensa LP-Vampulan riveissä hakkurin tontilla.

Megija Dambrehte, hakkuri:

- I can’t wait, because it is my first season playing abroad! I’m glad that I have an opportunity like this to be a part of the Puijo team and become one family with the girls and staff. I’m ready to give my all and fight till the end! Together we will make a dream team!Selma Räsänen, hakkuri:

- Tulen todella hyvillä fiiliksellä tulossa Kuopioon. Vaikka itse olen Vammalasta kotoisin, on Kuopio minulle tuttu paikka. Minulla asuu sukulaisia Kuopiossa, joten Kuopio ei aivan vieras paikka ole. Olen kuullut Puijosta seurana pelkkää hyvää ja tämän takia Kuopioon lähteminen tuntui hyvältä. Suuri syy Puijoon tulemiseen oli myös hyvä valmennustiimi. Toivon ja uskon, että saadaan ensi kaudelle joukkueeseen hyvä pöhinä ja sitä kautta päästään taistelemaan kärkisijoista!

Päävalmentaja Pekka Seppäsen kommentit sopimuksista:

- Megija on nuori hakkuri, joka on kuitenkin jo tottunut isoon vastuuseen. Megija tuo ulottuvuutta ja lyöntivoimaa laitahyökkäykseemme.

- Selma on lyöntivoimainen hakkuri ja häneltä löytyy myös vahva hyppysyöttö: hypäreistä saatiinkin jo runkosarjassa näyttöjä Studentialla! Olemme iloisia, että Selma valitsi tulla Puijoon.

Sopimustilanne 2023-2024:
Oksana Rusnachenko, passari
Emilia Kääntä, yleispelaaja
Minna Uusi-Illikainen, yleispelaaja
Venla Huoman, yleispelaaja
Ella Autere, keskipelaaja
Taija Tikka, keskipelaaja
Hanna Kastarinen, keskipelaaja
Räsänen Selma, hakkuri
Dambrehte Megija, hakkuri
Veera Help, libero

  Takaisin