Seuraa meitä somessa:

Pyhäjärvi ja Sairiala jatkavat Kangasalla

31.05.2023

Aiempien viiden jatkosopimuksen jatkoksi LP Kangasalan joukkueeseen liitetään yleispelaaja Viivi Pyhäjärven ja libero Inka Sairialan nimet.

Kolmanteen kauteensa Kangasalla lähtevä Sairiala, 20, on uuden edessä, koska pitkäaikainen luottolibero Tiiamari Sievänen puuttuu rinnalta.

– Inka on kehittynyt hienosti ”Tintin” vanavedessä – ja on nyt valmis astumaan aiempaa isompaan rooliin, Kangasalan valmentaja Arttu Keränen arvioi.

Kilpailua riittää jatkossakin, sillä Kangasala hankkii Sairialan rinnalle toisen liberon.

– Olen tykännyt Inkan tyylistä alusta lähtien. Hän osaa pitää ääntä ja ohjata peliä – niin kuin liberon pitääkin.

Sairialalle jatkaminen Kangasalla oli helppoa aiempien kokemuksien vuoksi

– Kaikesta on jäänyt todella positiivinen kuva. Hommat toimivat ja pelaajista pidetään huolta. Lisäksi ilmapiiri joukkueen ja koko seuran sisällä on ollut todella hyvä, Sairiala kehui.

Yp osaston kokeneempaa laitaa edustaa vasta 24 vuoden iästä huolimatta Viivi Pyhäjärvi. Toiseen kauteen Kangasalla lähtevä Pyhäjärvi tähtää ennenkaikkea ehjään kauteen

Seitsemän kuukauden sairausloman jälkeen viime kausi alkoi Viivillä varsinaisesti vasta joulutauon jälkeen.

– Pitkä poissaolo ja hyppimättömyys näkyivät vielä keväälläkin. Hän pelasi välillä erittäin hyviä pelejä, mutta taso ei säilynyt illasta toiseen. Nyt lähtötilanne on aivan toinen, Keränen muistutti.

– Odotusarvot ovat aika kovat. Viiviltä löytyy liigatasolle loistava vastaanotto ja riittävä hyökkäyspeli. Hän on ensi kaudella tosi tärkeä palanen menestystä ajatellen.

– Viihdyn Kangasalla tosi hyvin. Täällä on hyvä olla sekä pelaajana että ihmisenä, Pyhäjärvi perusteli.
Pyhäjärvelle jäi vaikeasta viime kaudesta runsaasti nälkää.

– Odotan innolla tulevia treenejä ja pelejä. Hyvillä fiiliksillä ensi kauteen.

  Takaisin