Seuraa meitä somessa:

Rakic ja Kunnari maaliskuun pelaajat Mestaruusliigassa

01.04.2014


Dubravka Rakic - naisten kuukauden pelaaja

Lentopallon Mestaruusliigan maaliskuun pelaajiksi on valittu LP Viestin finaaleissa pelaavasta joukkueesta keskitorjuja Dubravka Rakic ja VaLePan välieräjoukkueesta yleispelaaja Olli Kunnari.

Dubravka Rakic on tehnyt hurjaa jälkeä ensin välieräsarjassa ja nyt finaaleissa. Pistekeskiarvo on serbialaisella 20,0. Pistemäärä on keskipelaajalle hurja, vaikkakin Rakic pelasi 3. finaalissa loppupuolikkaan hakkurinakin.

Rakic, tuolloin vielä tyttönimellään Stojanovic, on valittu kuukauden pelaajaksi aiemmin marraskuussa 2011 ja helmikuussa 2013.

Naisten maaliskuun tähdistöön muratutui yksi pelaaja finaalijoukkueiden ulkopuolelta: HPK:n hakkuri Sue Jacobi. OrPosta kunnian saivat passari Annina Antikainen ja yleispelaaja Agnes Pallag. LP Viestin riveistä tähdistöä vahvistivat libero Roosa Koskelo, yleispelaaja Sini Häkkinen sekä keskitorjujat Dubravka Rakic ja Kaisa Jokinen.

Miesten kuukauden pelaaja Olli Kunnari oli johtamassa VaLePaa runkosarjan voittoo, välierissä 3-1- otteluvoittoihin Team Lakkapäästä sekä nyt välierissä avausvoittoon Sammosta. Kunnari pelasi maaliskuun pelit yli 22 pisteen keskiarvolla.

Kunnari on valittu kuukauden pelaajaksi aiemmin lokakuussa 2011, tammikuussa 2012. joulukuussa 2013

Kuukauden tähdistössä Kunnari oli mukana ennätyksellisen monta kertaa: kaudella 2011-2012 jokaisella kerralla, viime kaudella neljä kertaa kuudesta ja tälläkin kaudella jo neljästi.

Miesten tähdistön muodostivat kolmen välieräjoukkueen pelaajat. Pielaveden Sampo sai mukaan peräti kolme miestä: keskitorjuja Tommi Siirilän, libero Timo Tolvasen sekä yleispelaaja Enderwin Herreran. Tiikereistä mukana on passari-hakkuri akseli Steven Kehoe - Lelu Ojansivu ja VaLePasta kuukauden pelaajan Olli Kunnarin lisäksi keskipelaaja Eduard Venski.

Kuukauden tähdistö, maaliskuu, miehet

Passari Steven Kehoe, Tiikerit

Hakkuri Lelu Ojansivu, Tiikerit

Yleispelaaja Olli Kunnari, VaLePa

Yleispelaaja Enderwin Herrera, Sampo

Keskitorjuja Eduard Venski, VaLePa

Keskitorjuja Tommi Siirilä. Sampo

Libero Timo Tolvanen, Sampo

Kuukauden tähdistö, maaliskuu, naiset

Passari Annina Antikainen, OrPo

Hakkuri Sue Jacobi, HPK

Yleispelaaja Agnes Pallag, OrPo

Yleispelaaja Sini Häkkinen, LP Viesti

Keskitorjuja Dubravka Rakic, LP Viesti

Keskitorjuja Kaisa Jokinen, LP Viesti

Libero Roosa Koskelo, LP Viesti

  Takaisin