Seuraa meitä somessa:

Rekomaa lainalle Tiikereihin

15.01.2019

Lentopalloseura Kokkolan Tiikerit ry ja VaLePa Sastamala ovat sopineet pelaajasiirrosta loppukevääksi. VaLePan pelaaja Rami Rekomaa siirtyy pelaajalainalla VaLePasta Tiikereihin 15.1. alkaen.

Laina kestää vähintään 1. pudotuspelikierroksen päättymiseen saakka ja sitä voidaan osapuolten yhteisellä suostumuksella jatkaa 2. pudotuspelikierroksen päättymiseen saakka ennen laina-ajan päättymistä.

Rami Rekomaa on saanut peliaikaa VaLePan Mestaruusliiga- ja Euroopan Cup-otteluissa keskitorjujana, mutta nyt VaLePan keskitorjujatilanteen parannuttua Rami Rekomaa päätti omasta halustaan ja VaLePan suostumuksella siirtyä Tiikereiden riveihin.
Tiikereiden keskitorjujien määrä putosi kahteen Simon Honen jouduttua henkilökohtaisista syistä jättämään Tiikerit joulutauon aikana, minkä johdosta Tiikerit käynnisti pelaajakartoituksen kolmannen keskitorjujan löytämiseksi Antti Leppälän ja Benjamin Montosen lisäksi.

Rauhassa tehdyn selvityksen päätteeksi seurajohto päätyi seuran valmennus- ja talouslinjauksia parhaiten toteuttavaan vaihtoehtoon ja valitsi lukuisista tarjolla olleista ulkomaisista vaihtoehdoista huolimatta Rami Rekomaan.

Molemmat seuran uskovat, että kyseinen siirto palvelee Rami Rekomaan kehittymistä kohti Mestaruusliigan eliittiä. Tiikereiden osalta pelaajan oma halu siirtyä seuraan oli myös merkittävä signaali pelaajan omasta motivaatiosta ja kehityshalusta.

  Takaisin