Riennolle arvokas kotivoitto Särkistä

05.12.2014

Liiga-Riento (3-10) otti perjantain ainoassa miesten Mestaruusliigan ottelussa arvokkaan kotivoiton LiigaSärkistä (2-11) erin 3-0 (25-17, 25-21, 25-22).

Tilanne pudotuspeliviivan alapuolella (sijoilla 9-12) jatkuu tiukkana: Riennolla on kasassa 11, Team Lakkapäällä 9 ja Iskulla sekä LiigaSärkillä 7 pinnaa. Viivan yläpuolella KoVe ja Sampo ovat 19 pisteessä.

Ottelun tehopelaaja oli kotijoukkueen hakkuri Ville Louhela, joka teki 19/+12 Tuomas Karjalaisen tarjoilusta. Vieraiden tärkeimmistä hyökkääjistä Mikko Keski-Sipilä (7/0) ja Bruno (5/+1) jäivät heikkoihin hyökkäystehoihin, sen sijaan Srdjan Nadazdin (12/+9) hyökkäsi laidasta kohtalaisen hyvin (hyök. 11/21).

Vierasjoukkueen valmentaja Shailen Ramdoo veti Särkkien hakkurin Bruno Baltarin vaihtoon kiivaan sananvaihdon tahdittamana toisen erän puolivälissä, eikä Brunoa enää kentällä sen jälkeen nähty. Kaksi ensimmäistä erää meni selvästi kotijoukkueen tahtiin.

Kolmannessa erässä LiigaSärkät syttyivät vielä taisteluun erävoitosta Srdjan Nadazin hyvillä suorituksilla. Taistelu ei tuonut kuitenkaan tulosta vieraiden sorruttua syöttövirheisiin erän ratkaisuhetkillä.

- Tasavahva esitys, paketti pysyi kasassa lopussakin, iloitsi Rientoluotsi Jani Säisä.

- Tehtiin omia virheitä väärissä paikoissa, kommentoi vierasjoukkueen kapteeni Jussi Mäkinen.

- Ollaan nopeutettu peliä ja tempo toimi tänään hyvin, analysoi kentän parhaana palkittu Ville Louhela.