Seuraa meitä somessa:

Rovanperä palaa WoVoon

05.06.2014

WomanVolleyn pelaajarinki vahvistuu paluumuuttaja passari Heidi Rovanperän tehtyä vuodenmittaisen sopimuksen.

Heidi on tuttu kasvo Rovaniemeläisille ja on pelannut Wovon paidassa viimeksi kaudella 2008-2009. Tämän jälkeen Heidi lähti pelaamaan liigaa Kuusamon Pallokarhuihin, josta ura on jatkunut HPK:ssa ja LP Kangasalassa. Vuoden pelitauon jälkeen Rovanperä palaa Rovaniemelle ja kasvattajaseuran paitaan.

Heidin odotukset tulevalle kaudelle ovat kovat. Mitallipelit kiinnostavat ja porukkassa on paljon potentiaalia. Treenaaminen on jo aloitettu ja treeniä vedetään kovaa niin punttisalilla kuin lajitreeneissä. Heidi myöntää, että kropan totuttaminen jälleen kovaan treenaamiseen vie aikansa, mutta hiljaa hyvää tulee.

Heidin mielestä joukkue alkaa olemaan jo hyvin kasassa. Suurin kysymysmerkki on toinen keskipelaaja, viimekauden ykköstykki Amber Kauffman on jo tehnyt sopimuksen. Keskitorjujan paikalle on pelaajia käynyt testissä, mutta sopivaa ei ole vielä löytynyt.

Rovanperä on aloittanut jo treenaamisen joukkueen kanssa ja muuttanut Rovaniemelle. Ensimmäistä vuotta sairaanhoitajaksi opiskeleva Heidi siirtyy opiskelemaan Lapin Ammattikorkeakouluun ja kuuluu tämän myötä myös urheiluakatemiaan, mikä mahdollistaa urheilun ja koulun yhdistämisen.

  Takaisin