Seuraa meitä somessa:

Sallinen LEKA Volleyn valmennustiimiin - Puttonen kentälle

23.07.2014

LEKA Volley saa jälleen ammattilaisen valmennustiimiinsä.

Tuomas Sallinen on tehnyt jo pitkään lentopalloilijoiden kanssa yhteistyötä ja on miesten maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuon luottomies fyysisessä valmennuksessa. Päävalmentaja Lauri Hakala iloitsee täydennyksestä

- Tuomas tuo meille ammattitaitoa valmennustiimiin. Pelaajien yksilöllinen huomioiminen fyysisessä valmennuksessa on tärkeää niin vammojen ennaltaehkäisemisessä kuin pelaajien fyysisen suorituskyvyn kehittämisessä.

Tuomas Sallinen on myös tyytyväinen yhteistyön alkamisesta.

- Tavoitteenani on kehittää pelaajien fysikkaa niin että hyvä liikkuvuus ja teho palvelevat lajitaitoja parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteistyö ammattitaitoisen ja pitkäjänteisen lajivalmennuksen kanssa on mielekäs haaste josta ei voi kieltäytyä.

Simo Puttonen tulee Mikkelin Passareista Kuopioon 1-vuotisella sopimuksella. Simo oli viime kaudella Mikkelin Passareiden kapteeni ja iso vastuunkantaja joukkueessaan. Simo pelasi hakkurin tontilla viime kauden, mutta on pelannut myös yleispelaajan roolia. Apuvalmentaja Erkki Keränen kommentoi sopimusta.

- Simo vakuutti meidät Tryout- leirillä ja on erittäin hyvä allaround-pelaaja. Simoa pystymme käyttämään yleispelaajana sekä hakkurina.

LEKA Volley etsii joukkueeseen ykköshakkuria sekä kuusikon toista keskitorjujaa. LEKA Volley hyödyntää päävalmentaja Lauri Hakalan verkostoja ja kiikarissa onkin jenkkipelaajia. Tavoitteena on saada heinäkuun loppuun mennessä joukkue kasaan. Joukkue on harjoitellut jo toukokuusta asti Erkki Keräsen ja Henrik Kososen johdolla. Joukkue on nyt tauolla ja aloittaa harjoittelun päävalmentajan johdolla elokuun alusta.

  Takaisin