Seuraa meitä somessa:

Sampo piinasi VaLePaa - Tiikerit murskasi Hurrikaanin

30.03.2014


Tiikeripassari Steven Kehoe taituroi yhdellä kädellä passia Antti Leppälälle

Miesten Mestaruusliigan ensimmäiset välierät olivat kuin yö ja päivä. Kokkolassa hallitseva mestari Tiikerit löylytti viime vuoden finaalivastustajaansa Hurrikaania 3-0, kun taas VaLePa joutui vääntämään täydet viisi erää vierailleen Sammon kellistämiseksi.

Tiikereiden voittonumerot olivat Kokkolassa 3-0 (25-17, 25-19, 25-18). Tiikereissä vakuutti koko miehistö, kun Hurrikaaneissa oli joukkueen sijasta vain yksilöitä kentällä.

985 katsojan edessä kentän pisteykkönen oli 18/+11 tehnyt kotijoukkueen hakkuri Lelu Ojansivu. Ojansivun ässälingosta nähtiin tällä kertaa neljä näytöstä. Hurrikaanin tehokkain oli 10/+4 tehnyt Jani Niskakangas.

Antti Leppälä, Tiikerit:

- Keskihyökkäyksiä oli helppo tehdä, kun passit ovat hyviä. Syötöistä sanoisin, että ne ovat vaikeita, kun en itsekään tiedä mihin syöttö menee. Voitto tuli, kun yleisö tukee ja meillä on halu voittaa. Pelataan tyyliin ”yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta”. Tehtiin Hurrikaanista huonompia kun ovatkaan.

Ville Kakko, Hurrikaanin päävalmentaja:

- Jos ei näistä peleistä nauti, niin on väärässä hallissa. Meiltä vain Niskakangas ja Kössi pelasivat ok. Pelaajien tahtotila oli säälittävä. En hyväksy enkä ymmärrä miksi niin monen pelaajan kehon kieli oli niin vaatimaton. Valmistautuminen ei onnistunut tällä kertaa. Tiikeriyleisölle: tiistaina Hurrikaani ei ole näin huono, lupaan sen.

Tommi Tiilikainen, Tiikereiden päävalmentaja:

- Voitosta pelataan, Ei väliä miten ne tulevat. Hurrikaani ei saanut konettaan käyntiin. Me sen sijaan saatiin koneemme käyntiin ja Cedic kuriin. Hyvät erien alut auttoivat meitä tänään. Oltiin hyvin hetkessä mukana. Tuntuu, että tänään taisimme voittaa kaikki pitkät pallot. Vielä tarvitaan lisää huolellisuutta, kun peli välillä meni sähläämiseksi. Loimaalla on sitten eri peli. Se on hieno tapahtuma, mutta erilainen meidän näkökulmasta.

Sastamalassa tasainen avaus

Sastamalassa Sampo antoi osviittaa huimalle välieräsarjalle, mutta lopulta 1047 katsojan seuraamassa kamppailussa poistui kotijoukkue VaLePa voittajana 3-2 (29-31, 25-19, 25-20, 22-25, 15-8).

VaLePan tehokaksikko Olli Kunnari-Mikko Oivanen tehtaili 24 pistettä mieheen molempien hyökkäystehojen oltua 50 %. Vierailta keskipelaajat Tatu Säisä ja Tommi Siirilä hyökkäsivät yli 70 % tehoilla sekä Timo Leikas ja Enderwin Herrera 20 pistettä mieheen.

- Vaikea peli. Alussa oli vaikeutta rytmin ja keskittymisen kanssa. Syötön kanssa oli myös ongelmaa. Mutta nyt pelataan vain voitosta joten siihen täytyy olla tyytyväinen, totesi VaLePan päävalmentaja Ugis Krastins.

- Tiukalle laitettiin VaLePa ja tappio harmittaa suunnattomasti. Meidän 23:sta syöttövirheestä löytyy pelin ratkaisu, muuten pelissä oltiin hyvin mukana, analysoi Sammon päävalmentaja Jukka Tuovinen.

Ottelutilastot

VaLePa - Sampo

Tiikerit - Hurrikaani

  Takaisin