Seuraa meitä somessa:

Sanni Määttä ja Anni Toivonen jatkavat Puijo Wolleyssa

26.04.2021

Anni Toivonen ja Sanni Määttä ovat solmineet jatkosopimuksen ja Puijo Wolley pääsee nauttimaan heidän suorituksistaan kentällä tulevallakin kaudella. Kahden uuden pelaajasopimuksen myötä Puijo Wolleyn joukkueen runko alkaa olla aika lailla kasassa, sillä sopimuspelaajia löytyy nyt 10 kappaletta.

- Kaksikko tuo joukkueeseen kovan työmoraalin, sillä molemmat ovat tunnollisia treenaajia. atsojille taas luvassa on niin näyttäviä tuuletuksia, millin tarkkoja passeja kuin tappohyökkäyksiäkin!

Pihtiputaalta kotoisin olevalla passari Anni Toivosella alkaa nyt toinen kausi Puijo Wolleyn väreissä. Nuoresta iästään huolimatta Toivonen on kerennyt pelaamaan jo useissa pääsarjajoukkueissa, kuten Pihtiputaan Plokissa ja Oriveden Ponnistuksessa. Opiskellessaan Jyväskylässä fysioterapeutiksi, hän pelasi myös ykkössarjaa JyväsLentiksen joukkueessa.

’- On mukava jatkaa tutussa joukkueessa, hyvässä valmennuksessa ja seurassa, joka haluaa kehittää toimintaansa ja ajattelee pelaajien parasta.’

Annin mietteisiin voi tutustua videolla puwonaiset Instagramissa ja Facebookissa Puijo Wolley naiset edustus.

27-vuotias Sanni Määttä on kotoisin Sotkamosta. Hän on viihtynyt Kuopiossa jo useamman vuoden ajan pelaten ensin ykkössarjaa ja sittemmin liigaa. Välissä hän piti yhden kauden taukoa keskittyen fysioterapeutti opintoihin. Aikaisempiin seuroihin kuuluu Pihtiputaan Ploki ja Pölkky Kuusamo.

’Viihdyn Kuopiossa ja näin kokonaisuuden kannalta parhaana vaihtoehtona jatkaa täällä. Pelaajana tavoitteenani on mennä eteenpäin usealla eri osa-alueella ja auttaa joukkuetta menestymään parhaalla mahdollisella tavalla. Kesä treenataan kovaa ja syksyllä ollaan valmiita!’’

Puijo Wolleyn sopimustilanne:

Anni Toivonen, passari
Venla Hyttinen, passari
Emilia Kääntä, yleispelaaja
Hilkka Hujanen, yleispelaaja
Sanni Määttä, yleispelaaja
Eveliina Smolander, keskitorjuja
Pihla Pohjola, keskitorjuja
Pilvi Kettunen, keskitorjuja
Henna Minkkinen, libero
Petra Sahlberg, libero

Molempien pelaajien videoterveiset ovat katsottavissa "puwonaiset" Instagramissa ja Facebookissa "Puijo Wolley naiset edustus"

  Takaisin