Särkät Volley 1-sarjan mestariksi ja ovet auki liigaan

19.03.2014

1-sarjan mestarit, Särkät Volley. (Kuva: Särkät Volley Twitter)

Särkät Volley voitti miesten lentopallon 1-sarjan mestaruuden keskiviikkona. Se kukisti Mikkeiin Passarit toisessa finaalissa Mikkelissä 0-3 ja sai samalla oikeuden anoa liigapaikkaa kaudelle 2014-2015.

Passarit karsii liigapaikasta Rantaperkiön Iskun kanssa. Ottelusarja alkaa sunnuntaina 23.3. Tampereella kello 17. Sen jälkeen vuorotellen isännöiden keskiviikko 26.3, perjantai 28.3. ja tarvittaessa vielä sunnuntain 30.3. ja keskiviikko 2.4.

Kalajoelta kotoisin oleva Särkät Volley voitti ensimmäisen finaalin kotonaan viime lauantaina 3-1.

Särkät voitti runkosarjan lohkonsa ottamalla kymmenen voittoa kahdestatoista ottelusta. Jatkosarjassa se sijoittui Passarien jälkeen toiseksi seitsemällä voitolla kymmenestä ottelusta. Puolivälierissä kaatui NaPa ja välierissä Akaa-Volley.

Kalajokisten ja himankalaisten lentopalloihmisten perustama erikoisseura syntyi viime toukokuussa.

Joukkueen päävalmentajana toimii Shailen Ramdoo ja sen kokoonpanoon kuuluivat päättyneellä kaudella mm. surinamilainen Gino Naarden, yhdysvaltalainen Kyle Gramit, latvialainen Ralf Ozolins. Kotimaista nimistä mukana olivat mm. Antti Kaattari, Ville Kaksonen ja Mikko Keskisipilä.