Seuraa meitä somessa:

Savo Volley torjui voiton Rovaniemellä

11.11.2018

Savo Volley paransi lauantaista ja nappasi 3-1 -vierasvoiton sunnuntaina Rovaniemellä Team Lakkapäästä.


Lelu Ojansivu palasi myös nilkkavammansa jälkeen kentälle, vaikka suunnitelma ei päävalmentaja Jukka Tuovisen mukaan vielä sitä tukenut.



Antti Siltala, Savo Volley

- Lakkapää pisti kyllä kovasti hanttiin. Meidän pelimme aaltoili hieman, mutta hienosti tappelimme voiton. Erien lopuissa olimme vastustajaa edellä.

Matias Korhonen, Team Lakkapää

- Tänään pääsin itse peliin hyvin mukaan vaihdosta. Toinen erä olisi pitänyt viedä. Meillä oli ongelmia vastustajan syötön kanssa. Erien loppuun tarvitsemme lisää kovuutta.

Jukka Tuovinen, Savo Volley

- Tämä oli koko joukkueen voitto. Eilisen tappion jälkeen olimme tosi valmiita tähän iltaan. Meidän torjuntamme oli tänään parempi kuin vastustajalla. Syöttöpelimme heitteli tänään erien sisällä. Tämä oli taisteluvoitto. Tarkoitus ei ollut peluuttaa Lelua (Ojansivu) vielä tänään, mutta Lakkapään vahva peli pakotti meidät reagoimaan.

Henri Tuomi, Team Lakkapää

- Pelasimme ihan hyvän pelin. Päästimme muutaman kerran vastustajan mukaan peliin ihan turhaan. Toisessa erässä oli monta tilannetta katkaista peli, mutta pelirohkeus ja maltti loppui niissä tilanteissa. Haastoimme kuitenkin hyvin yhden kovimmista sarjan ennakkosuosikeista. Tässä pelissä oli paljon positiivista. Töitä on silti paljon tehtävänä.

Parhaat pelaajat:
Savo Volley, Antti Siltala
Team Lakkapää, Matias Korhonen

Team Lakkapää - Savo Volley 1-3
20-25, 31-33, 25-23, 20-25
Lakkapää: Mäkinen 22/+6, McCarthy 18/+11, Korhonen 12/+3
Savo: Siltala 16/+5, Kaatrasalo 15/+11, Häyrinen 14/+8

LähiTapiolan pisteet
3 Siltala Savo
2 Kaatrasalo Savo
1 Korhonen Lakkapää

PRO Libero
Taichi Kawaguchi, Savo Volley

Ottelutilasto

Kuvat: Asko Leskinen / Lakkapää

  Takaisin