Seuraa meitä somessa:

Savo Volley uusi voittonsa Tiikereistä myös vieraissa

12.11.2019

Savo Volley tuli ja otti pisteet mukaansa. Tällä kertaa Tiikerit pisti vastaan hieman paremmin kuin viime viikon Savo Volleyn isännöimässä ottelussa. Tulos. 1-3 (22-25, 25-19, 20-25, 15-25)

Ensimmäisen erän Savo Volley aloitti tylysti ja pääsi helposti 7 pisteen johtoon (7-14). Näytti siltä, että peli menee kuin viikko sitten. Savo hyökkäsi keskitorjujien Rodrigo Leitzken ja Severi Savonsalmen sekä yleispelaajien Miro Määttäsen ja Antti Siltalan kautta, tehokkaasti. Jatkossa Tiikereiden peli palautui "normitasolle" ja syötöt vaikeutuivat. Tiikerit kiri pisteen päähän, mutta erä Savolle.

Toisessa erässä Savo teki runsaasti virheitä. Tiikerit sensijaan ryhdistäytyi ja jatkoi ensimmäisen erän lopun parempia syöttöjä.
Hyökkäyspelikin alkoi sujua. Jiri Hänninen pommitti tehokkaasti. Savo otti erän alkuun aikalisiä ja teki lopussa kaikki mahdolliset vaihdot, vaan mikään ei auttanut. Erä Tiikereille.

Kolmanteen erään roolit palautuivat: Savo oli tehokas ja Tiikerit alakynnessä. Edelleen, Savo Volleyn yleispelaajat oliva tehokkaita. Nyt oli Tiikereiden vuoro ottaa aikalisiä ja katkoa pelia vaihdoilla. Taas Savo johti parhaimmillaan 7:llä pisteellä (11-18) ja erän lopussa Tiikerit kiri kahden pisteen päähän (18-20), mutta erä selkeästi Savon.

Neljänteen erään Tiikerit ottivat Jere Mäkisen yleispelaajaksi. Teemu Lahti tuli tilanteessa 7-13 Oskari Keskisen tilalle hakkuriksi. Tällä kertaa Tiikereillä ei riittänyt tehoja, että Savon johto olisi onnistuttu kaventamaan, vaan erä rumin numeroin Savolle.

Jukka Tuovinen, Savo Volley :

- Meillä oli loistava pelin alku. Kaikki näytti hyvältä, mutta erän loppu ei mennytkään niin hyvin. Toisessa erässä Tiikerit oli selvästi
parempia. Pitkän tauon jälkeen paransimme torjuntaa ja syöttöä. Emme odottaneetkaan samaa tulosta kuin viikko sitten. Tiikerit on hyvä kotonaan.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit:

- Olihan siellä hyviäkin pätkiä. Syötimme paremmin kuin viimeksi. Kuitenkin vähän turhauttavaa, kun paketti ei kestänyt loppuun saakka. Ei olla tarpeeksi kärsivällisiä. Pitäisi pystyä haastamaan näitä kärkijoukkueita, vaan ei onnistunut tänään. Hommia riittää.

T 9-13, Ä 4-3, SV 8-16, H% 32-48, VO% 55-57

Tiikerit: Hänninen 21/+14, Keskinen 12/+4, Leppälä 11/+8
Savo Volley: Määttänen 22/+7, Siltala 18/+8, Ojansivu 16/+7

Parhaat pelaajat
Jiri Hänninen
Fedor Ivanov

LähiTapiolan pisteet
3 Hänninen Tiikerit
2 Ivanov Savo
1 Määttänen Savo

PROlibero
Niklas Breilin, Tiikerit

Ottelutilasto

  Takaisin