Seuraa meitä somessa:

Savolaisille lentopalloseuroille konkreettista yhteistyötä

28.05.2021

Savo Volley, Pielaveden Sampo ja Puijo Wolley Juniorit ovat sopineet konkreettisesta yhteistyöstä. Puijo Wolley Juniorit ry:n alkuun paneman yhteistyön tavoitteena on saada aikaan alueen poikajunioreille pelaajapolku, mitä pitkin juniori pystyy nousemaan alkeistasolta jopa valtakunnan huipulle.

Polkua ovat tarjoamassa Puijo Wolley Junioreiden kakkossarjajoukkue, Ykkössarjassa pelaava Sampo ja liigajoukkue Savo Volley.

Tavoitteena on löytää jokaiselle juniorille taitotaso, mihin omat rahkeet riittävät. Tarvittaessa pelaaja voi sujuvasti siirtyä toiseen joukkueeseen.

Sampo ja Puijo Wolley aikovat myös järjestää yhteisiä harjoituksia.

Liigajoukkueen rooli on olla esikuvana. Lisäksi mahdollistetaan junioreiden osallistuminen liigajoukkueen harjoituksiin – liigapelaajat puolestaan voivat vierailla alempisarjalaisten joukkueiden treeneissä.

Ensimmäisenä konkreettisena tapahtumana järjestettiin 27.5. tryout-tapahtuma. Paikalla oli vajaat parikymmentä junioria.

- Tämä on erittäin tärkeää, että Savossa siirrytään viimeinkin sanoista tekoihin, korostaa Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.

- Poikajunioreiden määrä on huolestuttanut jo pitkään, ja tällaisella järjestelyllä heitä toivottavasti saadaan lisää. Hienoa, että seurojen välinen yhteistyö kantaa hedelmää.

- Uskon, että tällaisesta yhteistyöstä on meillekin apua. Jos nyt ei vielä tulevalle kaudelle, mutta pitemmällä tähtäimellä kyllä. En itse ehdi kiertämään ja tutustumaan kaikkiin alueen junioreihin, saan tätä kautta arvokasta tietoa, toteaa Tolvanen.

  Takaisin