Seuraa meitä somessa:

Sievänen ja Sairiala LP Kangasalan liberot

19.05.2021

LP Kangasalan ensi kauden liberoina häärii tutuistu tutuin Tiiamari Sievänen ja uutena pelaajana LP Vampulasta siirtyvä Inka Sairiala. Viime kauden tähdistöön valittu sekä kahden edellisen kauden Pro-libero – kisan voittanut ”Tintti” tuskin esittelyjä kaipaa. Kaksi edellistä kautta joukkueen kapteenina toiminut libero on oman pelipaikkansa parhaimmistoa liigassa ja hänen roolinsa on kasvanut omaa pelisuoritustaan isommaksi vuosi vuodelta.

- Päätös LP Kangasalassa jatkamisesta oli minulle hyvinkin selkeä. Kuluneen kevään pelien katkeaminen jälleen koronaan oli yksi urani suurimmista pettymyksistä, ellei jopa suurin. Jo usean vuoden ajan olen tavoitellut suomenmestaruutta niin henkilökohtaisesti, mutta myös seuralle. Haluan voittaa suomenmestaruuden LP Kangasalan paidassa, ja kun sekä fysiikka- että lajivalmennus jatkaa edelleen tuttua taattua laatua, ei muita vaihtoehtoja juurikaan tarvinnut miettiä.

- Kiitos seuralle, että ovat luottaneet minuun jo näin monen vuoden ajan. Tauko lajiharjoituksista on tehnyt hyvää, ja motivoituneena jatkan taas työntekoa ensi kevättä kohti.

– Oli päivänselvää että Tintti halutaan pitää joukkueessa. Hänen pelisuoritukseen pystyy luottamaan kaikissa tilanteissa ja myös hänen kykynsä auttaa muita on arvokas lisä koko seuralle. Hän pelasi uransa parhaan kauden viime kaudella ja pyritään seuraavasta tekemään vielä hieman parempi. Jos joku pelipaita seurasta joskus nostetaan hallin kattoon, on se hänen. Näin kommentoi päävalmentaja Keränen.

Toiseksi liberoksi tulevalle kaudelle tulee Ylöjärven Ryhdin kasvatti Inka Sairiala. Keväällä 18-vuotta täyttänyt Inka on kaksi edellistä kautta pelannut LP Vampulan riveissä niin 1-sarjaa kuin myös päättyneellä kaudella mestaruusliigaa. Oman ikäluokkansa maaotteluita on kertynyt muun muassa alle 16-vuotiaiden EM-kisoissa vuonna 2017. Hänen sopimuksensa on mallia 1+1 vuotta.

- Tosi hyvillä fiiliksillä LP:n mukaan! Hienoa päästä harjoittelemaan kovaan porukkaan kokeneempien pelaajien kanssa ja kehittäviin harjoituksiin haastamaan itseään ensi kaudella. Näin kommentoi Inka tulevaa kautta.

– Inka tuo Kangasalle tulevaisuutta. Ylöjärven Ryhti on kasvattanut useita pelaajia liiga- ja maajoukkuetasolla saakka ja Inka kulkee tätä samaa polkua. Näen hänessä paljon samaa kun Tintissä nuorempana joten luotan että hänestä kasvaa kovan luokan pelaaja. Oman alueen pelaajien nouseminen liigakartalle ja LP:n paitaan on meille tärkeä asia, kommentoi Keränen.

  Takaisin