Seuraa meitä somessa:

Silvennoinen jatkaa ja Ylönen uutena pelaajana Pieksämäelle

17.06.2014


Neea Silvennoinen ja Niina Ylönen

Pieksämäki Volleyssa jatkaa toista kautta yleispelaaja Neea Silvennoinen (19 v. 175 cm) ja uutena pelaajana aloittaa keskipelaaja Niina Ylönen (19 v. 183 cm). Molempien sopimukset 1+1.

Neea Silvennoisen kasvattajaseura on Pieksämäen Tsemppi ja Niina Ylösen Maaningan Mahti, josta hän siirtyi pelaamaan Kuopion Puijo Wolleyhin A-juniori-ikäisenä.

Neea näki viime kaudella millainen on liigan taso ja omasta mielestään hänellä on kehittämistä kaikilla lentopallon osa-alueilla.

- Tuntui, että jo viime kaudella kehityin paljon, mutta kehittyä pitää edelleen. Pelitempo on liigassa kovempaa ja jokaiseen palloon pitää keskittyä todella huolellisesti. Tavoitteeni on kehittyä kaikilla osa-alueilla, saada peliini lisää varmuutta ja kovuutta.

Niinan toi Pieksämäelle halu tutkia omia rajoja lentopallossa ja tulevan kauden hän panostaa lentopalloon.

- Edessä on ensimmäinen kausi liigassa ja tulevasta on vaikea sanoa. Oman kehittymisen takia haluan nähdä mihin rahkeet riittävät. Vakavasti tässä mukana ollaan, kun on tuota pituuttakin kertynyt! Odotan tulevaa kautta mielenkiinnolla ja liigan taso sekä uuden valmentajan valmennustyyli kiinnostavat kovasti. Oma tavoitteeni on saada jossain vaiheessa paikka aloituskuusikossa. Se on jo nyt selvää, että liigan pelitempo tulee olemaan suuri haaste.

  Takaisin