Seuraa meitä somessa:

Sotiris Gkotsis Pölkky Kuusamon päävalmentajaksi - Häkkinen liberoksi

05.04.2021

Kreikkalainen Sotiris Gkotsis on päättyneellä kaudella hopealle naisten Mestaruusliigassa sijoittuneen Pölkky Kuusamon uusi päävalmentaja. Oriveden Ponnistuksessa kolme edellistä kautta, joista kaksi päävalmentajana, valmentanut Gkotsis on 32-vuotias.

Pölkyn apuvalmentajina jatkavat kreikkalainen Argyris Antifakos, Reijo Jokinen ja Juha Leinonen. Tilastoista vastaa tulevallakin kaudella Jari Kaartinen.

- Tuomas Alatalon johdolla teimme vahvaa työtä menneellä kaudella. Nyt on aika kiittää Tumppia ja toivottaa hänelle menestystä jatkoon, Kuusamon Pallo-Karhujen puheenjohtaja Mika Määttä toteaa.

Kuusamon oma kasvatti, mainion liigakauden pelannut Milka Koskenkorva (76 liigaottelua), jatkaa Pölkyssa tulevallakin kaudella saaden aisaparikseen OrPosta kokeneen 360 liigaottelun Sanna Häkkisen.

- Tämä parivaljakko muodostaa erinomaisen ja osaavan kokonaisuuden vastaanotto- ja puolustusrintamalla. Kaksikko tukee ja kirittää sopivasti toisiaan sekä on varmasti yksi vahvimmista liberokaksikoista ensi kaudella, Pölkyn tiedotteessa todetaan.

Päättyneellä kaudella loukkaantumisen kärsinyt joukkueen kapteeni Jonna Wasserfaller jatkaa myös Kuusamossa.

- Pölkky Kuusamon naisten mestaruusliigajoukkueen kausi 2020-2021 oli poikkeuksellinen, mutta menestyksekäs. Korona kuritti meitäkin rankalla kädellä, katsomoon ei päästy joulukuun jälkeen ollenkaan ja erityisjärjestelyt jokapäiväisessä toiminnassa kuormittivat valtavasti. Kausi saatiin kuitenkin vietyä lopulta päätökseen ja saavutuksenamme oli historiallinen hopeamitali. Seuran puolesta kiitän kaikkia mestaruusliigajoukkueita menneestä kaudesta ja ennen kaikkea toivotan Kangasalalle tsemppiä tulevaan, kertoo Määttä.

- Katseet on käännetty jo tulevaan. Joukkueemme kasaaminen on erinomaisella mallilla ja joukkueemme on lähes valmis. Pääyhteistyökumppanit Pölkky Oy, Kuusamon Hirsitalot ja Kuusamon kaupunki ovat lupautuneet tukemaan meitä myös ensi kaudella. Vaikeista ajoista huolimatta myös muut suurimmat yhteistyökumppanit ovat vastanneet jo nyt myöntävästi yhteistyöpyyntöön, mikä ilahduttaa suuresti, Määttä jatkaa.

Seuraavat Pölkyn pelaajasopimukset julkaistaan 12. huhtikuuta.

  Takaisin