Seuraa meitä somessa:

Staunton OrPon yleispelaajaksi

20.05.2024

Amerikkalainen Erica Staunton liittyy OrPon yleispelaajaosastoon. 23-vuotias ja 185-senttinen lentopalloilija pelaa Filippiinien liigaa kesän ennen Orivedelle saapumistaan.


11-vuotiaana lajin aloittanut Erica Staunton on viihtynyt aina yleispelaajan tontilla.
Hän on pelannut viisi vuotta amerikkalaisissa yliopistosarjoissa. Ensimmäiset vuodet hän edusti Northeasternin yliopistoa Bostonissa. Viimeiseksi opiskeluvuodeksi hän siirtyi Georgian yliopistoon.
Hän pitää vahvuuksinaan pelisilmää ja peliälyä, kuten myös aggressiivista hyökkäystä.

”Olen todella innoissani Suomeen muutosta ja ammattilaisuran aloittamisesta OrPossa. Tämä on mahtava liiga kehittää taitojani pelatessani ensimmäistä kertaa ammattilaisena ja pelata korkealla kilpailullisella tasolla.”
OrPoon hän päätyi päävalmentaja Fabio Mentan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen.
”Meillä oli todella hieno keskustelu Fabion kanssa, ja tunnen että hänen valmennustyylinsä sopii persoonallisuuteeni ja pelityyliini. Pidin näkemyksestä, joka hänellä oli seuralle ensi vuodeksi, ja siitä mitä hän kertoi ympäristöstä, jonka hän on luonut. Odotan pääseväni Orivedellä osaksi organisaatiota, ja toivottavasti näen OrPon sijoittuvan korkealle liigassa.”
Chicagon lähistöltä kotoisin olevalla Erica Stauntonilla on lentopallouran ohella alempi korkeakoulututkinto liiketaloudesta sekä ylempi korkeakoulututkinto liiketoiminta-analytiikasta.

  Takaisin