Seuraa meitä somessa:

Sveitsiläinen Lengweiler Pölkyn kymmenes sopimuspelaaja

17.04.2021

Pölkky Kuusamon naisten Mestaruusliigan joukkueen rakentaminen tulevalle kaudelle jatkuu suunnitellusti. Perjantaina julkiasuvuorossa oli tulevan kauden kymmenes sopimuspelaaja. Hakkurin tontille on kaudeksi 2021-2022 kiinnitetty Sveitsin maajoukkueen pelaaja Julie Lengweiler.

Julie Lengweiler (22v, 186 cm) on Sveitsin maajoukkueen pelaaja ja pelasi menneellä kaudella Viteos NUC -joukkueessa Sveitsin A1 liigaa, jossa voitti eilen maansa mestaruuden. Hän on pelannut samassa joukkueessa vuodesta 2018 ja on voittanut lukuisia mestaruuksia, kuten Sveitsin Super Cupin, Sveitsin Cupin ja Sveitsin liigan mestaruuden.

Julie Lengweiler:

- Olen todella innoissani, että saan pelata tulevalla kaudella Kuusamossa. Olen kuullut seurasta ja tulevan kauden joukkueesta paljon hyviä asioita. En malta odottaa, että pääsen työskentelemään valmentajan ja uusien joukkuekavereiden kanssa.

Päävalmentaja Sotiris Gkotsis:

- Julie on pelaaja, jolla on tekniset taidot ja taktiset tiedot pelistä. Tämä tulee olemaan hänen ensimmäinen kautensa ulkomailla ja hän on valmis oppimaan, työskentelemään ja elämään uusissa haasteissa. Hänellä on kokemusta finaaleista, koska hän on voittanut useita titteleitä ja hän on Sveitsin maajoukkueen jäsen. Odotan innolla tätä mahdollisuutta työskennellä hänen kanssa. Hänen mentaliteetti ja pelityyli sopii joukkueellemme ja hän tulee varmasti auttamaan joukkuetta tavoitteiden saavuttamisessa.


  Takaisin