Seuraa meitä somessa:

Taas huikeat viisi erää - OrPon vuoro voittaa

29.03.2014


Agnes Pallag, Eveliina Smolander ja Anni Mäkinen pääsivät tuulettamaan finaalivoittoa.

Oriveden Ponnistus laittoi lauantaina melkoisen lisämausteen jo ennestään superherkulliseen naisten lentopallon Mestaruusliigan finaalisarjaan. OrPo otti kotonaan kolmannessa finaalissa voiton 3-2 (25-20, 25-18, 22-25, 16-25, 18-16).

Finaalisarja on nyt lukemissa 2-1 LP Viestille ja se jatkuu ensi perjantaina sekä lauantaina Salossa. Mestaruus ratkeaa neljällä voitolla.

Eveliina Smolander syötti ottelun viimeisen pisteen suoraan LP Viestin kenttään. Salolaisilla oli ottelupallokin viidennessä erässä, mutta siitä ei hommaa poikki saatu.

OrPon voitto oli ensimmäinen LP Viestistä ja ensimmäinen salolaisjoukkueesta sitten vuoden 2008 välierien. Välissä Viesti voitti 37 keskinäistä peliä perättäin.

Laszlo Hollosy, OrPo:

- Oli melko hyvä peli. Olen erittäin onnellinen, koska peli oli erittäin jännittävä. Toivon, että yleisö nautti pelistä. Syötimme tänään melko hyvin. Vastaanottomme oli melko varmaa. Ja mihin olen erittäin tyytyväinen, emme tehneet paljon suoria hyökkäysvirheitä.

- Vihdoinkin pääsimme astumaan portista sisälle. Ja odotamme innolla mitä seuraavissa peleissä tapahtuu.

- Paineet ovat LP Viestillä, he ovat edelleen suosikkeja. Jokainen peli on kuitenkin erilainen. Mitään ei ole muuttunut.

Kari Raatikainen, LP Viesti:

- Oltiin aika jalattomia, kädettömiä ja päättömiäkin kaksi ensimmäistä erää. Sitten löydettiin rytmi ja järjestys. Tämän voiton elkeet ovat olleet 8-9 kuukautta ilmassa. Anni Mäkinen käänsi ottelupallon OrPolle. Kolme ässää viidenteen oli liikaa. Marginaalit ovat pieniä näissä peleissä, puhutaan senteistä. Neljässä päivässä 15 erää, loukkaantumisriski on valtava.

Agnes Pallag oli OrPon tehokkain tehden 25/+13. Hakkuri Anni Mäkisen ilta oli upea, 17/+15. Torjunnat kotijoukkue vei 12-8.

LP Viestiltä Dubravka Rakic aloitti normaalisti keskellä, mutta siirrettin kahden häviöerän jälkeen hakkuriksi. Rakicin tehot olivat 32/+24. Michaela Madsen toi hyvän mausteen samassa vaihdoksessa kentälle tultuaan ja kunnostutui erityisesti syötöissä.

Tilasto

  Takaisin