Seuraa meitä somessa:

Taija Tikka ja Aliisa Kähkölä LiigaPlokin keskipelaajiksi

10.05.2022

LiigaPloki on tehnyt pelaajasopimukset Taija Tikan ja Aliisa Kähkölän kanssa.

Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy 23-vuotias Taija Tikka, jolla on liigakokemusta LP Kangasalan riveistä jo viideltä kaudelta. Hän on saavuttanut LP Kangasalan joukkueessa yhteensä 5 liiga- ja Suomen Cup-mitalia. Tikan kasvattajaseura on Lappeenrannan Isku-81.

Taija Tikka:

-Odotan innolla tulevaa kautta, sekä sen tuomia haasteita, joiden avulla voin kehittyä pelaajana. Olen aina pitänyt Pihtipudas-salista ja sen yleisön tuomasta tunnelmasta. Pihtipudas on paikkakuntana itselleni vieras, mutta seuran toimintaa olen sivusta seurannut, ja olen varma että tästä tulee vielä erinomainen kausi uusissa maisemissa. Hallilla nähdään.

Aliisa Kähkölä jatkaa LiigaPlokissa toiselle peräkkäiselle kaudelle, joka on 20-vuotiaalle Rovaniemeltä kotoisin olevalle pelaajalle viides Mestaruusliigassa.


Aliisa Kähkölä:

-Olen iloinen saadessani jatkaa yhteistyötä LiigaPlokin kanssa. Pihtiputaalla on ihana yhteisö, jonka tapaamista odotan. Seurassa pelaajista välitetään ja asiat hoidetaan heti. Haluan kehittyä monipuoliseksi pelaajaksi ja uskon, että se on mahdollista Pihtiputaalla. Uusi päävalmentaja tuo taatusti uusia hyviä juttuja mukanaan ja olen innoissani yhteistyöstä hänen kanssaan. Sekä tietenkin odotan uusien ja vanhojen joukkuekavereiden näkemistä. On aina ilo pelata kannustavan kotiyleisön edessä, nähdään Pihtipudas-salissa.


LiigaPlokin tiedotus

  Takaisin