Seuraa meitä somessa:

Tarkiainen ja Külaots KoVen miehiä

11.06.2014

Korson Veto on solminut vuoden mittaisen sopimuksen yleispelaajana ja liberona pelaavan Ville-Erik Tarkiaisen sekä seurassa jatkavan hakkurin Karl Külaotsin kanssa.

20-vuotias Tarkiainen on pelannut kaksi kautta mestaruusliigassa Kokkolan Tiikereiden ja Saimaa Volleyn riveissä.

Ville-Erik Tarkiainen, 1 vuoden sopimus

Yleispelaaja/libero
Syntynyt 1994
Pituus 188 cm

Ville-Erik Tarkiainen pelasi kauden 2013-14 Saimaa Volleyssa pääosin liberon roolissa. Suurimman työmäärän joukkueensa vastaanotossa tehnyt Tarkiainen selvisi urakastaan hienosti, nousujohteisesti kehittyen ja pienellä virhemäärällä. Tarkiainen on toisen polven liigapelaaja, isä Timo pelasi aikoinaan Pieksämäen Namikan riveissä. Tarkiaisella on takanaan kaksi vuotta Kuortaneen Urheiluopistolla ja edustustehtäviä Suomen nuorten maajoukkueessa.

Tarkiainen suorittaa parhaillaan asepalvelusta Puolustusvoimien Urheilukoulussa Helsingin Santahaminassa.

- Korson Vedon joukkueeseen tulen todella mielelläni. Lähellä oleva armeijan palveluspaikka, odotettavissa oleva peliaika ja nuorten maajoukkueesta tutut kaverit ovat hyviä syitä tulla KoVeen. Omana tavoitteena on vakiinnuttaa aloitusseitsikon paikka liigajoukkueessa ja tasainen suorittaminen pelikentällä. Joukkueen hyvänä tavoitteena on playoff-paikan metsästys. Toivottavasti kotimatseihin saadaan mökki täyteen, niin on hyvä myllyttää”

Hakkuri Karl Külaots on sopinut Korson Vedon kanssa yksivuotisen sopimuksen. Tuleva kausi on Külaotsin kolmas Korson Vedon liigajoukkueen ykköshakkurina.

Karl Külaots, 1 vuoden sopimus

Hakkuri
Syntynyt 1993
Pituus 199 cm

Karl Külaots on noussut nopeasti Mestaruusliigan hakkureiden kärkikaartiin ja oli heti tulokaskaudellaan 2012-13 kotimaisten hakkureiden pistetilaston kakkonen. 20-vuotias hakkuri on ollut junioriaikoinaan Suomen nuorten maajoukkueen vakiokalustoa ja sai tänä keväänä kutsun myös miesten maajoukkueeen leirille. Liigauransa Külaots aloitti 22.9.2012 ottelussa Lakkapää-KoVe. Urallaan Külaots on pelannut 61 liigaottelua ja tehnyt 743 pistettä.

Karl Külaots suorittaa parhaillaan asepalvelusta Puolustusvoimien Urheilukoulussa Helsingin Santahaminassa.

- Nuorena poikana maalta kaupunkiin elämäni ensimmäiseen liigajoukkueeseen Korson Vetoon tuli tultua. Vastaanotto oli mitä mahtavin ja uusi ympäristö osoittautui oikein mukavaksi. Vastuuta on tullut ja sekös junnua kouluttaa, joten miksi tätä kaavaa muuttamaan vielä, kun puolustusvoimat kutsui palvelemaan tuohon viereen. Ensi kaudella nähdään taas!

  Takaisin