Seuraa meitä somessa:

"Tenevatähdet" hoitivat homman VaLePalle Rovaniemellä

24.01.2020

Tuore Cupmestari VaLePa otti sarjapisteet puhtaalla 3-0 -voitolla Rovaniemellä Team Lakkapäästä nuorisomiehistöllään konkaroosaston ihastellessa menoa vaihtonurkkauksessa.

Team Lakkapää jatkaa liigakautta yhdellä otteluvoitolla vierasvoiton numeroiden oltua perjantaina 0-3 (17-25, 19-25, 16-25).

Arttu Lehtimäki johti vieraiden peliä Aaro Nikulan hakkuroidessa erinomaisesti (17/+14). Maajoukkueestakin tutut Niko Suihkonen ja Ilari Toimela hoitelivat yleispelaajan tehtävät ja Mikko Karjarinta pelasi david Petterssonin kaverina keskellä. Liberona nähtiin Risto Ruohola. Näin VaLePan vaihtomiehistö oli yksi liigahistorian kovimmista: Esko, Kunnari, Sundberg, Oivanen ja Mutka. Marku Kaurto ei ollut mukana.

Miikka Lemola 11/+5 ja Olli Saarenmaa 10/+4 olivat kotijoukkueen parhaat pistemiehet Jani Sippolan pyöritettyä peliä puolikuntoisena.

Arttu Lehtimäki, VaLePa

- Oli tasainen esitys meiltä. Tiedettiin, että Lakkapäältä voi tulla ihan mitä vaan. Rankka viikko tässä on takana ja jatkuu vielä. Nikula ja Suihkonen olivat kuumia pelaajia tänään. Hyvä, että joukkueestamme löytyy laajuutta.

Olli Saarenmaa, Lakkapää

- Vaisua oli meidän peli. Olisi meidän pitänyt pystyä haastamaan Valepa paremmin. Omaan peliin olen hieman pettynyt. Pystyn kyllä parempaan. Teemme pieniä asioita huonosti, ja useat pienet asiat muuttuvat isoiksi. Loppukautta kohti voimme lähteä pelaamaan paineettomasti.

Janne Kangaskokko, VaLePan päävalmentaja

- Olen tyytyväinen siihen, että saimme hyvän pelin pelattua ns. ”nuorisokokoonpanolla”. Pystyimme jakamaan kuormaa ja onnistuimme hyvin. Lähdimme välttämään omia virheitä ja sitä kautta saimme voiton.

Henri Tuomi, Lakkapään päävalmenbtaja

- Samaa rataa tämä meni kuin aiemminkin. Taso ei tällä hetkellä riitä. Lähes jokaisessa pallorallissa tulee sellainen ihmettelyn hetki, jolloin peli hajoaa. Manoogianin vastaanotto on hyvä, mutta muut osa-alueet eivät toimi. Teemme helpoista tilanteista itse vaikeita. Sippola ei ollut tänään täysin terveenä. Myös loukkaantumiset ovat joukkueen huolena. Hyvästä passista hyökkäämme hyvin.

Parhaat pelaajat
Lakkapää, Olli Saarenmaa
Valepa, Aaro Nikula

Lähitapiolan pisteet
3 Suihkonen ValePa
2 Lehtimäki VaLePa
1 Mikko Karjarinta VaLePa

ProLibero
Risto Ruohola VaLePa

Ottelutilasto

  Takaisin