Seuraa meitä somessa:

Tiiamari Sievänen jatkaa LP Kangasalan liberona

29.06.2022

Suomen parhaimpiin liberoihin kuuluva 27-vuotias Tintti on tehnyt jatkosopimuksen LP Kangasalan kanssa. Mäntyharjun Virkistyksen kasvatti aloittaa Kangasalla jo yhdeksännen kautensa.

Häntä voisi siis jo kutsua legendaksi. Takakentän luottopelaaja muodostaa Inka Sairialan kanssa mainion liberoparin, ja valmentaja Arttu Keränen voi huoletta luottaa joukkueen vastaanotto- ja puolustuspeliin.

Sievänen on valittu kesän naisten maajoukkueryhmään.

Tiiamari Sievänen

”Viime kaudella saatiin kokea uskomattoman hieno lentopallokevät ja sen innoittamana uskon, että minulla on vielä annettavaa joukkueelle sekä myös toisinpäin. Jo usean vuoden ajan olen saanut toimia upeiden ihmisten parissa tässä seurassa, joten mihin sitä hyvää vaihtamaan toiminnan mennessä koko ajan eteenpäin. Innolla lähdetään taas tavoittelemaan mitaleja, kun syksy saapuu. Toivottavasti loppukauden tiukkojen pelien innoittamana katsojat löytäisivät jo syksyllä Pitkäjärven lehtereille. Nähdäänhän siis Pitkäjärvellä ja pelataan yhdessä hieno uusi kausi Kangasalla!"

Arttu Keränen:

”Tintti on ollut tärkeimpiä palasia joukkueessa joka vuosi Kangasalla ja kasvanut joukkueen johtavaksi pelaajaksi niin kentällä kun sen ulkopuolella. Loistava pelaaja ja persoona joka antaa varmasti aina kaikkensa niissä asioissa mihin ryhtyy.”

  Takaisin