Seuraa meitä somessa:

Tiikereille 5 sopimusta - Kehoe jatkaa, Siirilä Kokkolaan

27.05.2014

Hopeaa Mestaruusliigassa voittanut Kokkolan Tiikerit on tehnyt viisi sopimusta ensi kaudeksi. Antti Leppälän sopimus jatkuu, Steven Kehoe on tehnyt uuden ja uusina Tiikereinä esiteltiin Jylhän veljekset sekä Kokkolaan palaava Tommi Siirilä.

- Nyt julkaistiin ensimmäiset 5 sopimusta ja lisää sopimuksia on tulossa lähiviikkoina. Sopimukset ovat kaikki erittäin tärkeitä ensi kauden joukkuetta rakentaessa. Siellä on kokemusta, kovuutta ja nuoruuden intoa sekä lisää omia junioreita, Tiikerit kertoo tiedotteessaan.

Steven Kehoe 1v
- s. 1987
- 191cm

- Steven siirtyi viime tammikuussa Tiikereiden riveihin ja oli voittamassa SM hopeaa Tiikereissä. Steven kärsi kaksi pahaa nilkkavammaa kauden aikana, mutta kovalla asenteella Steven jatkoi pelaamista ja kruununa valittiin vuoden All-Stars kokoonpanoon parhaana passarina. Steven on todellinen ammattilainen ja antaa kaikkensa jokaisena päivänä. Tiikerit luonnollisesti on todella tyytyväinen, kun Steven halusi jatkaa pelaamista Kokkolassa. Stevenin mielestä valmennus on loistavaa sekä harjoitusolosuhteet ja luonnollisesti myös tiikereiden fanit saavat mieheltä suurta kiitosta!

Tommi Siirilä 1v
- s. 1993
- 203cm

- Tommi teki Mestaruusliiga debyyttinsä Tiikereissä 3.10.2011 Raision Loimua vastaan ja teki ensimmäisenä vuotena läpimurron huippu keskareiden joukkoon. Sen jälkeen Tommi siirtyi pelaamaan Pielaveden Sammon riveihin 2 vuodeksi. Viime kauden päätteessä Tommi oli ehdottomasti yksi sarjan parhaimpia keskitorjujia, joka kuuluu myös Miesten maajoukkueryhmään. Tommi halusi siirtyä takaisin Kokkolaan, koska tuntee valmentaja Tiilikaisen ja tietää hänen valmennustyyliin. Myös olosuhteet olivat Tommille todella tärkeät ja kun Kokkolassa treenataan lähes Ammattilaisjoukkueen tavoin (koko miehistö 2 kertaa päivässä), niin sopimus syntyi aika helposti. Myös talven Eurocup ottelut kiehtoivat Tommia. Tommi oli siirtomarkkinoiden yksi tavoitelluimmista pelaajista ja luonnollisesti Kokkolassa ollaan sopimukseen tyytyväisiä.

Antti Leppälä (sopimus jatkuu)
- s. 1992
- 195cm

- Antti on pelannut koko uransa Tiikereissä ja on noussut Kokkolassa isoon rooliin. Antin merkitystä kentällä ja kentän ulkopuolella ei voi väheksyä. Antti on tehnyt valtavasti töitä saavuttaakseen asemansa ja tekee illasta toiseen kovaa työtä kuitenkin aina pilke silmäkulmassa. Antti pystyy nousemaan koko ajan isompaan rooliin kuin pelit kovenee. Luonnollisesti Tiikerit sekä fanit ovat onnellisia kun Antti jatkaa Kokkolassa. Antilla lähtee viime vuoden 2v sopimuksesta toinen vuosi liikkeelle.

Lasse Jylhä 2+1
- s. 1996
- 192cm

- Lasse kuuluu Leppälän lisäksi joukkoon, jota voisi mainostaa ”Kokkolan oma poika”. Lasse on viimeiset vuodet opiskellut Kuortaneella ja kuuluu omanikäistensä Maajoukkueeseen ja häntä pidetään yhtenä tulevaisuuden huippupassareista. Lassella on kova asenne harjoitteluun ja valmis laittamaan itsensä likoon jokaisena päivänä. Lasse halusi päästä edustamaan kotiseuraansa ja viime kaudella Lasse teki jo debyyttinsä Tiikereiden riveissä. Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu nousu Tiikereiden ykköspassariksi ja mahdollisesti Miesten maajoukkueeseen mukaan.

Lauri Jylhä 2+1
- s. 1996
- 193cm

- Lauri saa myös ”leiman” eli ”Kokkolan oma poika”. Lauri on veljensä Lassen tavoin ollut viimeiset vuodet Kuortaneella ja kuuluu omanikäistensä Maajoukkueeseen. Lauri nimettiin keväällä Miesten maajoukkueryhmään joka osoittaa valtavan potentiaalin mikä Laurilla on. Lauri on fyysisesti jo erittäin kovassa kunnossa ja tulee ensi vuonna haastamaan vanhemmat kolleegat erittäin lujasti. Lauri halusi myös Lassen tavoin päästä kotiseuraa edustamaan ja haluaa ottaa tulevaisuudessa ison roolin Tiikereissä.

- Tiikerit on luonnollisesti erittäin tyytyväisiä, että pojat valitsi Kokkolan sillä muitakin ottajia oli vaikka kuinka. Yksi tärkeimmistä syistä oli valmennus ja toki harjoitusolosuhteet. Haittaa myöskään ei ole siitä, että vanhemmat asuvat Kannuksessa joten turvaverkosto on lähellä.

  Takaisin