Seuraa meitä somessa:

Tiikereille kova trio

15.07.2014

Kokkolan Tiikerit on vahvistanut kovia rivejään entisestään kiinnittämällä Pasi Hyvärisen, Romans Saussin ja Matti Hietasen.

Pasi Hyvärinen

-On yksi kovimmista Suomalaisista liberoista, joka pelasi uransa huippuvuosina miesten A-maajoukkueen ykkösliberona sekä ammattilaisena Ranskan Pro A-liigassa. Kaudella 2010–2011 Hyvärinen pelasi Ranskan Pro A-liigassa GFCO Ajaccio Volley-Ball -seurassa. Huippu-urheilu-uransa hän lopetti osittain kyseisen ammattilaiskauden jälkeen keskittyen opiskeluihin Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Viime kaudella Pasi pelasi Saimaa Volleyn riveissä loppu kauden ja osoitti vieläkin olevansa loistavassa kunnossa. Parasta aikaa Pasi kiertää Beach volleyn SM-kiertuetta.

- Sopimus Tiikereiden kanssa vaati paljon molemmin puolin sovittelua, sillä Pasilla on vielä koulu Jyväskylässä kesken ja sitä ei haluttu vaarantaa. Pasi tuo etenkin pelinohjaamisessa ehdotonta huippuosaamista toki loistavan vastaanoton ja puolustuspelaamisen lisäksi.

Romans Sauss

-Latvian maajoukkueen yleispelaaja jatkaa edelleen Tiikereissä. Viime kaudella Romans vakuutti Kokkolalaiset ja nousikin koko ajan isompaan rooliin. Asenteeltaan Romans on loistava ja erittäin ammattimainen kaikessa. Sauss saapuu Kokkolaan Elokuun alussa.

Matti Hietanen

- Matti on 199cm pitkä ja 31 vuotias, jonka kasvattajaseura on Vilppulan Tähti. Hietanen on pelannut SM-liigassa muun muassa Salon Piivolleyn ja Tampereen Isku-Volleyn riveissä. Uransa ensimmäisen ammattilaiskautensa Hietanen pelasi Italian A1-liigassa kaudella 2005. Tämän jälkeen hän on esiintynyt myös Ranskan Pro A-liigassa sekä Kreikan lentopalloliigassa. Kaudella 2012-13 Hietanen pelasi toisen kautensa Puolassa Trefl Gdańskin riveissä. Matti on myös maajoukkueessa ollut tuttu näky. Siellä Matti on pelannut sekä yp:nä että hakkurina. Vaihto yp rooliin oli todella onnistunut!

- Luonnollisesti olemme todella tyytyväinen, että saimme tällaisen pelimiehen Kokkolaan. Matti tuo juuri sitä kokemusta ja kovuutta mitä tarvitsemme.

  Takaisin