Seuraa meitä somessa:

Tiikeripakkaan mielenkiintoinen kolmikko

28.07.2015

Lentopalloseura Kokkolan Tiikereiden tulevan kauden pelaajapakka sai viimeisen sinetin kolmen pelaajan tehtyä sopimuksen hallitsevan Suomen mestarijoukkueen kanssa.

Ryhmään liittyvät keskitorjujat Antti Leppälä, 23-v. ja Grayson Overman, 24-v. Lisäksi uutena yleispelaajana joukkueeseen tulee Robert Seppänen, 25-v . Joukkueen apuvalmentajaksi on tulevalle kaudelle kiinnitetty Mikko Keskisipilä, 33-v.

Antti Leppälä on Kokkolan oma kasvatti ja hänellä on kertynyt Tiikereiden riveissä kahden Suomen mestaruuden lisäksi yksi hopea sekä kaksi Suomen cupin voittoa. Uutena meriittinä Antti debytoi Suomen maajoukkueen mukana ensimmäisissä Euroopan kisoissa Bakussa tämän vuoden kesäkuussa. Kaudesta 2010 alkaen Kokkolan Tiikereiden riveissä pelannut Leppälä on ollut vahva lenkki joukkueessa. Nuoresta iästään huolimatta Antti Leppälä on seuran tämän hetkisistä pelaajien konkariosastoa.

Tiikereiden uusi keskipelaaja Grayson Overman saapuu USA:sta. Tasan kaksimetrinen keskipelaaja on monitaitoinen lentopalloilija. Samaan aikaan opiskellessaan Lyonin yliopistossa ranskankieltä hänen pelasi paikallisessa ASUL Lyonin joukkueessa ollen ensimmäinen Lyonissa pelannut lentopalloammattilainen USA:sta. Grayson on asunut kolmessa maassa ja taitaa seitsemää kieltä. Hän on ollut kotimaassaan voittamassa yhdessä Steven Kehoen kanssa NCAA:n kansallista mestaruutta vuonna 2011 Ohion yliopiston joukkueessa. Harrastuksinaan Grayson mainitsee surffauksen, musiikin, taiteen ja eri maiden kulttuurit sekä kielet. Hän tulee ensimmäistä kertaa Suomeen ja odottaa innolla pääsyä Tiikereiden pelipaitaan.

Yleispelaaja Robert Seppäsen kasvattajaseura on helsinkiläinen Puma Volley. Kuortaneen urheilulukion kautta hän siirtyi Seinäjoki Lentikseen voittaen B-poikien SM-kultaa 2006-2007. Seuraavana vuonna myös A-poikien SM-kulta kilahti taskuun. Nuorten maajoukkueessakin Seppänen on esiintynyt. Kaudet 2008-2010 hänen seuransa oli Santasport Rovaniemellä. Seuraavat kaudet Seppänen pelasi Saimaa-Volleyssa. Viime kaudella hänet nähtiin Sampo Volleyn riveissä yhdessä Tiikereihin täksi kaudeksi siirtyneen Eddy Herreran kanssa. Robertin nuorempi veli Niklas Seppänen pelasi Kokkolan Tiikereissä kauden 2013-2014.

Kokkolan Tiikerit vahvistaa joukkuetta myös apuvalmentajan osalta. Valmentaja Tommi Tiilikaisen aisapariksi tulee Mikko Keskisipilä. Usean kauden Tiikeripaidassa esiintynyt Keskisipilä pelasi viime kaudella LiigaSärkkien joukkueessa yleispelaajana. Hän on voittanut Tiikeripaidassa Suomen mestaruuden kaudella 2012-13.

  Takaisin