Seuraa meitä somessa:

Tiikerit edelleen lyömätön - sarjakärkeen

29.10.2014

Tiikerit jatkoi voittoisaa putkeaan voittamalla tiistaina Team Lakkapään Kokkolassa 3-0 (25-19, 25-23, 25-23). Samalla kokkolalaiset siirtyivät liigakärkeen.

Tällä kertaa vastassa ollut Team Lakkapää antoi kuitenkin kelpo vastuksen. Hakkuri Joseph Smalzer oli ottelun tehokkain. Tiikereiltä puuttui vakiolibero Pasi Hyvärinen (opiskelueste) ja hänen tilallaan pelasi Matti Hietanen.

Normunds Veinbergs, Team Lakkapää:
- Tultiin hyvällä asenteella. Sen suhteen olen tyytyväinen. Taistelunhalua oli joka miehellä. Vastassa oli kuitenkin tasaisempi joukkue. Toisen erän kaksi virhettä jäi harmittamaan. Se vaikutti kolmanteenkin erään. Epävarmuus näkyy, mutta kokonaisuutena mennään kuitenkin eteenpäin. Päästään onneksi jo tappamaan pallorallejakin. Odotellaan, että kolmas laituri tervehtyy, jotta saadaan pelivaraa joukkueeseen. Neuvottelemme Sirviön ja Palokankaan kanssa joukkueeseen liittymisestä.

Tommi Tiilikainen, Tiikerit:
- Kolme pinna oli tärkein asia. Tällaista seitsikkoa ei ole ollut kuin yhden treenin verran. Teimme pelin itselle vaikeaksi. Heti kun annetiin siimaa, Lakkapää käytti tilanteen hyväkseen ja eristä tuli tiukkoja. Se lämmittää, että tiukat erät hoidettiin kuitenkin kotiin. Matti Hietasen liberopeli oli ok. Romans Sauss on kovassa vireessä. Lauri Jylhä hyökkäsi järkevästi. Hän teki mm. kaksi viimeistä, tärkeää pinnaa.

Team Lakkapää: Smalzer 17/+12, Kaurto 6/+3, Möllers 10/+2
Tiikerit: Jylhä 14/+10, Sauss 12/+9, Väisänen 6/+5

Lähitapiolan pisteet: Smalzer 3, Sauss 2, Jylhä 1
Yleisöä: 569

Ottelutilasto

Kuva: Tommy Lågland

  Takaisin