Seuraa meitä somessa:

Tiikerit ja VaLePa hankkivat välieräsarjat katkolle

05.04.2014


Lauri Kerminen ja Romans Sauss juhlistivat Tiikereiden voittoa

Kokkolan Tiikerit ja VaLePa ovat yhden voiton päässä miesten Mestaruusliigan finaaleista. Tiikerit löi lauantaina Kokkolan jäähallissa Hurrikaani-Loimaan 3-1 ja VaLePa kotonaan Sastamalassa Pielaveden Sammon 3-2.

Tiikerit ja VaLePa johtavat välieräsarjoja 3-1. Viidennet välierät pelataan Kokkolassa ja Sastamalassa sunnuntaina kello 17.

Tiikerien voittonumerot olivat Hurrikaanista 3-1 (23-25, 25-16, 25-17, 25-17).

Ottelu oli kahden hakkurin (Lelu Ojansivu 36/+23 ja Vladimir Cedic 21/+18) kaksintaistelu, jossa Tiikereillä oli enemmän sivustatukea yleispelaajien ja yleisön toimesta. Hurrikaanista vain Aleksi Kaatrasalo onnistui Cedicin lisäksi tekemään yli kymmentä pistettä.

Ville Kakko, Hurrikaani:

- Meillä oli hyvä startti. Sitten oli vain Kaatrasalo ja Cedic kentällä. Pelin aikana oli vaikeuksia monella osa-alueella. Ojansivu on ”iso pala” Tiikereiden puolella. Torjunnat sentään voitettiin (10-8). Jäähalli ei ole vaikea paikka, peli ei siihen ratkennut. Huomiseksi pitää parantaa kaikilla osa-alueilla. Ollaan selkä seinää vasten.

Tommi Tiilikainen, Tiikerit:

- Vaikka 1. hävittiin, hakemamme intensiteetti löytyi ja ymmärrettiin tilanteen tärkeys. Ensimmäisessä erässä Hurrikaani syötti hyvin. Sen jälkeen syöttömme parani ja tuli muutama syöttöputki. Tänään oli hakkuritaistelu, mutta meillä oli onnistujiaisommalla rintamalla. Kerminen oli välillä suorastaan pelottava. Hän sytytti muutkin puolustamaan. Loimaan reissulla kaksi perättäistä peliä ei onnistunut. Tällä kertaa lataus pitää säilyttää. Kiitokset yleisölle kannustuksesta.

Ottelua seurasi 1310 katsojaa.

Tilasto

VaLePa rutisti kotikentällään kolmannen välierävoiton erin 3-2 (20-25, 25-20, 21-25, 25-17, 15-10).

Sampo johti ottelua kolmen erän jälkeen 1-2, mutta VaLePa kuittasi kaksi viimeistä erää hallinnallaan nimiinsä.

Mikko Oivanen teki 24/+16 ja Olli Kunnari 21/+11. Sammosta Timo Leikas keräsi 23/+16 ja Eddy Herrera 19/+5.

Sammon päävalmentaja Jukka Tuovinen:

- Taas viisi erää. VaLePa oli kokonaisuutena tasaisempi. Hieman ihmetyttää mihin ote katosi 2-1 johdon jälkeen. Kitkerä tappio mutta tavoite että ainakin yksi voitto tästä viikonlopusta otetaan elää edelleen. Huomenna uusi päivä.

Valepan päävalmentaja Ugis Krastins oli helpottuneen oloinen:

- Asiasta oli puhetta, silti helppoja palloja tippui kenttään erityisesti ensimmäisessä erässä. Neljänteen erään, tärkeällä hetkellä, saatiin syöttöä kuntoon. Normaalia play off –peliä. Mitään ei tule helpolla.

Katsojia oli 985.

Tilasto

  Takaisin