Tunteiden vuoristorataa Kalajoella

30.12.2014

LiigaSärkät antoivat Raision Loimulle kahdessa ensimmäisessä erässä kovan vastuksen, mutta lopulta vieraat kuittasivat voiton Kalajoelta erin 0-3 (21-25, 23-25, 14-25).

Loimu nousi samalla liigassa kolmanneksi kahdella pisteellä ohi Hurrikaanin, jolla on toki kolme peliä vähemmän pelattuna. Viidentenä oleva Etta on perässä raisiolaisia nyt neljä pistettä kaksi peliä ”varastossa”.

Peli oli varsin tasaista, pelin aikana jopa monen pisteen erolla LiigaSärkkien hyväksi. Hyvästä johtoasemasta mentiin kuitenkin niukkaan tappioon, kolmannessa erässä usko meni ja LiigaSärkkien kapteenin Jussi Mäkisen mukaan voitto oli hyppysissä, mutta pää ei kestänyt. Varsinkin torjunta on Loimulla erinomaisesti hallussa, samoin Urpo Sivula ajoittain osoitti maajoukkuetason peliä.
Joukkuiden parhaat pistemiehet olivat Loimulla Urpo Sivula (20/+13), Ossi Rumpunen (11/+4) ja Kirill Borichev (7/+6), LiigaSärkillä Srdjan Nadazdin (11/+4), Danilo Carvalho (9/+5) ja Ville Kaksonen (8/+7).

Loimun valmentaja Henri Tuomi kommentoi, että peli oli varsinainen tunteiden vuoristorata.

- Peli oli vaikea ja alussa meni usko, mutta lopussa peli-ilo sitten tuli ja kolmas erä oli hyvää peliä.

Kapteeni Ossi Rumpunen vain vakuutteli samaa. LiigaSärkkien valmentaja Shailen Ramdoo oli iloinen siitä, että kahdessa ensimmäisessä erässä pystyttiin pitämään paine, mutta valitettavasti ei kuitenkaan voitettu.

- Nyt harjoitellaan tiiviisti seuraavaa peliä varten.