Seuraa meitä somessa:

Turussa pelataan Mestaruusliigaa myös kaudella 2024-2025

12.04.2024

TUTO Volley kertoi joulukuussa isoista haasteista ja uhkakuvista tulevaisuuden suhteen. Erilaisia vaihtoehtoja on mietitty ja selvitelty koko alkuvuoden ajan. Melko pitkään siinä kesti, mutta lopulta ratkaisu löytyi yksityisten henkilöiden kautta. Organisaation toimintaan tulee mukaan uusia urheiluihmisiä, joiden kautta saadaan mitä haettiin – tekijöitä ja taloutta.

Osakeyhtiön omistuspohjassa ja hallituksessa tulee tapahtumaan muutoksia, kuitenkin niin, että kokonaisuudessaan taustaorganisaatiossa on jatkossa enemmän ihmisiä kuin aiemmin. TUTO Volleyn tavoitteena on laajentaa taustoja vielä lisää, joten huhtikuun loppuun asti ovea pidetään auki uusille tekijöille, jotka haluavat tulla mukaan kehittämään turkulaista huippulentopallo kohti tasaisempaa tulevaisuutta.

Kevään aikana saimme valtavasti tsemppiviestejä, suuri kiitos! Lentisyhteisön tuki ja huikeat kotiottelut pudotuspeleissä Hurrikaania vastaan olivat lopulta avainasemassa jatkon suhteen.
Vaikka taustalle on saatu lisää tekijöitä, tutut haasteet ovat mukana jatkossakin. Näinä aikoina urheilun tuomat tunne-elämykset ja yhteisöllisyys ovat tärkeämpiä kuin pitkään aikaan, mutta vastaavasti taloudellisesti haasteet yhteiskunnassa aiheuttavat jatkuvasti isompia haasteita urheiluseuroille ja harrastustoimintaan. TUTO Volley suhtautuu tulevaisuuteen kuitenkin luottavaisin mielin. Kevään kotiotteluissa nähtiin, minkälaisen paikan joukkue on kuluneiden vuosien aikana onnistunut ottamaan monen kannattajan, talkoolaisen, urheiluihmisen ja yhteistyökumppanin sydämessä.

LIPPUKAMPANJA

Huhtikuun loppuun asti haetaan aktiivisesti vielä lisää uusia tekijöitä mukaan toimintaan ja sen lisäksi avataan lippukampanja, jossa myydään nyt jo 20 € -hintaisia lippuja mihin tahansa ensi kauden runkosarjan otteluun. Kuuden lipun paketin saa viiden lipun hinnalla. Lippupaketin voi käyttää yhdessä tai useammassa ottelussa. Lippukampanjan aikana jokaisella on mahdollisuus osoittaa pienellä konkreettisella eleellä, miten innoissaan turkulaisen liigalentopallon jatkumisesta ollaan!

Viimeistään toukokuun alussa on aika kertoa tarkemmin tulevan kauden joukkueesta ja muista jatkon kannalta merkityksellisistä asioista, kuten siitä, miten tulevaisuudessa tullaan olemaan huomattavasti enemmän mukana junioritoiminnassa. Sitä odotellessa on hyvä hetki käydä lippukaupoilla osoittamassa tukea organisaation jatkolle!

Lippukaupan löydät TÄÄLTÄ

  Takaisin