TUTO Volley rutisti voiton sarjakärki Savosta

15.01.2022

Miesten Mestaruusliigan lauantain viiden pelin kierroksen pommi räjähti Turun Nunnavuoressa, jossa TUTO Volley kaatoi hienon viisieräisen päätteeksi sarjakärki Savo Volleyn. Kokkolan Tiikerit ja Raision Loimu ottivat myös kotivoiton, kun taas Hurrikaani-Loimaa sekä Akaa-Volley voittivat vieraissa.

Hurmokselle sarjapiste - Hurrikaanille kaksi - täyspitkän illan päätteeksi

Karelian Hurmos ja Hurrikaani-Loimaa järjestivät Joensuun urheilutalolla huiman lentopallospektaakkelin, joka kesti kaikkine käänteineen kaksi ja puoli tuntia. Yleisörajoituksista johtuen Joensuun kaupungin isännöimään otteluun saapui 41 katsojaa, jotka saivat jännitystä koko rahan edestä.

Ensimmäinen erä oli tasaista peliä aina puoliväliin saakka. Hurmoksen Eetu Häyrinen ja Hurrikaanin Antti Ropponen takoivat pisteitä vuorotahtia, ja Atte Rissanen piti myös pisteillään Hurmosta mukana pelissä. Molemmin puolin verkkoa vastaanotto oli hyvällä tasolla, eikä hyökkäyspeliäkään voi moittia. Erän ratkaisu nähtiin Hurrikaanin siirtyessä 16-15-johtoon ja Santeri Välimaan asteltua syöttövuoroon. Tuo syöttöputki venähti viiteen pisteeseen, ja loppu oli kosmetiikkaa. Hurrikaanin vei avauserän nimiinsä lopulta 25-20.

Toisen erän alussa kotijoukkueen libero Tatu Hakkarainen esitti mainiota puolustuspeliä, mutta Hurrikaani onnistui hieman Hurmosta paremmin monessa asiassa. Kahden pisteen johto suli kuitenkin nopeasti Jere Heiskasen onnistuessa hyökkäyksissään. Vieraiden hakkuri Ropponen jatkoi monipuolista ja tehokasta hyökkäyspeliä johtaen loimaalaiset muutaman pisteen etumatkalle. Hurmos otti erän lopussa eroa kiinni kolmella torjunnalla, mutta aivan loppuun saakka se ei kantanut ja tauolle siirryttiin Hurrikaanin 2-0-johdossa.

Kolmanteen erään tuli uudestisyntynyt Hurmos. Isäntien hyökkäyspeli toimi tehokkaasti, ja valotaululla loistivat 9-6-johtolukemat. Kentälle tullut Matias Korhonen oli vahvalla pelipäällä alussa, Heiskanen ja Häyrinen vastasivat erän loppupuolen tykityksestä. Selvästi omia virheitä vähentänyt Hurmos piti erän loppuun saakka langat käsissään, eikä luopunut erävoitosta. Lukemat 25-22 antoivat ottelulle jatkoa.

Neljännen erän alussa Hurrikaani oli nälkäisempi ja nousi 8-4-johtoon Hurmoksen suosiollisella avustuksella. Myös vieraiden tiivis kenttäpuolustus aiheutti kotijoukkueelle harmaita hiuksia. Piste kerrallaan Hurmos alkoi kuroa eroa kiinni, ja Häyrisen kaksi perättäistä hyökkäyspistettä sytyttivät Hurmosta entisestään. Erän puolivälissä oltiin tasoissa, mutta Hurrikaani karkasi vielä 20-17-johtoon Ropposen ässäsyötöillä. Häyrisen vahva vire kantoi Hurmoksen kuitenkin ensimmäisenä eräpallotilanteeseen, ja viidenteen erään mentiin kotijoukkueen 26-24-erävoitolla.

Ratkaisuerässä Hurmos oli aluksi vaikeuksissa. Molemmin puolin hyökkäys oli jälleen avainasemassa Hurrikaanin onnistuessa siinä lajissa hieman paremmin. Ottelu näytti jo ratkenneen vieraiden torjuessa tilanteeksi 12-6. Sitten iski Lasse Jylhä vastapalloon ja Joonas Ryhänen korvasi syöttövuorossa Heiskasen. Ryhänen sai vaikeilla leijasyötöillä Hurrikaanin vastaanoton sekaisin ja Hurmos nousi pisteen päähän. Viimeiset pisteet vei kuitenkin Hurrikaani, ja Hurmoksen oli tyytyminen yhteen sarjapisteeseen ja katkeraan 13-15-erätappioon.

”Kyllä varmasti olisi ollut yleisöön menevä peli ja jos yleisöä olisi ollut, niin tunnelma olisi ollut h****tinmoinen. Ei ehkä ihan parasta peliä mihin pystytään, mutta ollaan iloisia voitosta. Kaksi ekaa erää vähän niin kuin saatiin, ne oli sellaista räiskimistä. Pakko nostaa hattua Hurmokselle, kun pystyivät nostamaan tasoa pelin aikana” kommentoi Hurrikaanin MVP, hakkuri Ropponen

”Ei tappio ikinä tyydytä, mutta tämän päivän saalis oli tämä meillä. Ei riittänyt. Mentiin kuitenkin eteenpäin loppua kohti. Voittaminen pitää ansaita, sille tielle ei ihan vain palata. Näen, että meillä on oikea suunta tekemisessä. Jaksetaan painaa hommia, niin voittoja tulee” tuumi Hurmoksen MVP Häyrinen.

”Koitetaan saada pulssia ja verenpainetta laskemaan. Kaksi ekaa erää oli meidän hallinnassa, mutta pidettiin omilla hölmöilyillä vastustaja mukana. Se vähäinenkin hyvä tekeminen loppui kolmannessa erässä ja menetettiin ote pelistä. Onneksi saatiin viides erä. Olisi toivonut, että järkevä peli olisi jatkunut loppuun asti. Yleisö olisi varmasti tykännyt, valmentajat eivät ehkä niinkään” tuumi Hurrikaanin päävalmentaja Jussi Heino

”Harmittaa erittäin paljon, varsinkin pelin alku. Hurrikaani teki perusjuttuja paremmin, me räiskittiin. Toki Hurrikaani antoi meille avaimet jopa noiden erien voittoon. Käytiin pitkällä erätauolla pukukopissa asioita läpi, jääköön salaisuudeksi mitä siellä puhuttiin. Tämän verran ansaittiin tänään. Muutamassa tilanteessa perusasiat hajoilevat, mutta pitää tehdä asioita paremmin joka päivä treeneissä” analysoi Hurmoksen päävalmentaja Matti Alatalo.

Hurmos - Hurrikaani

2-3 (20-25, 22-25, 25-22, 26-24, 13-15)
Koti: Häyrinen 28/+19, Heiskanen 15/+4, Korhonen 11/+4
Vieras: Ropponen 29/+19, Muukkonen 13/+6, Marttila 13/+1
Ässät 4-7, syöttövirheet 20-12, torjunnat 9-11, hyökkäys% 43-43, vastaanotto% 62-53

Akaa Volley jälleen liian kova Ducksille

Vantaa Ducks - Akaa Volley 0-3 (20-25, 20-25, 18-25)

Vantaa Ducks ja Akaa Volley kohtasivat jo kauden kolmanteen otteluunsa lauantaina 15.1., tällä kertaa Pasilan Urheiluhallilla. Tämäkin ottelu pelattiin ilman yleisöä, mutta Ducksin kannattajat olivat ostaneet 251 lippua hallin tyhjille penkeille.

Joukkueiden kolmas kohtaaminen päättyi kahden ensimmäisen tavoin, Akaa voitti pelin selvästi 3-0.

Ensimmäinen erä alkoi Akaa Volleyn komennossa siitä huolimatta, että Lauri Lehtonen torjui ensimmäisen pisteen Ducksille. Ankat saivat erän puolessa välissä pelistä kiinni ja tulivat tasoihin tilanteeseen 14-14. Sen jälkeen tuli kuitenkin muutama oma virhe, ja Akaa pääsi taas karkuun.

Akaa Volleyn hyökkäykset olivat läpi erän himpun verran terävämpiä kun ankkojen, eikä edes Alek Rastamon hieno ässäsyöttö nostanut enää Ducksia mukaan peliin. Erä vieraille 20-25.

Toinen erä alkoi tasaisissa merkeissä. Tasatahtiin mentiin vielä tilanteessa 11-11, mutta sitten vieraat veivät taas seuraavat neljä pistettä. Vaikka Akaa Volley teki jonkun verran syöttövirheitä niin monet syötöt silti saivat ankkojen vastaanoton rikki. Syöttöpeli oli vierailta selvästi terävämpää kun kotijoukkueelta.

Keenan Sandersin keskihyökkäys toim, kuten myös hänen torjuntansa, mutta liikaa helppoja palloja jäi ankkojen kenttään. Ja jos Sauli Sinkkonen jäi ensimmäisessä erässä Lauri Lehtosen näppeihin, niin toisessa erässä hän ohitti torjunnan tyylikkäästi monta kertaa. Myös Urpo Sivulan hyökkäykset olivat ankoille vaikeita puolustaa. Erä vieraille 20-25.

Kolmannessa erässä Akaa meni menojaan jo heti alusta.Kovilla syötöillä vieraat saivat taas ankkojen vastaanoton rikki kun ankat puolestaan eivät löytäneet keinoja pallon tappamiseksi omissa hyökkäyksissään. Ducks teki myös liikaa omia virheitä ajoittaisista valon pilkahduksista huolimatta. Erä selvästi vieraille 18-25.

Kristo Kollo, Akaa Volley:

“Tuntui, että loimme hyvää painetta läpi ottelun kun taas vastustajalla oli vaikeuksia vastaanoton ja side outin kanssa. Olen tyytyväinen kauteen näin pitkälle, tähtäin on kevään mitallipeleissä.”

Keenan Sanders, Vantaa Ducks:

“Akaan syötöt olivat kovia kun me puolestamme hävisimme liikaa helppoja palloja. Meillä oli ajoittain hyvä ote, mutta kun se lipsui se oli vaikea saada takaisin. Tiedän, että voimme pelata tätä paremmin.”

Valmentaja Olli Kunnari, Akaa:

“Tänään ei tarvittu sirkustemppuja, tehokkailla syötöillä saimme luotua hyvää painetta. Ja kun saimme riittävästi palloja ylös ja tapettua niin peli toimi.Tänään peli pysyi hyvin omissa käsissä.”

Valmentaja Juho Rajala, Vantaa Ducks:

“Kaveri oli tänään parempi ja esiintyi tasaisesti. Harmittaa, että olimme pätkittäin hyviä, mutta sitten taas helpoissa tilanteissa välillä todella huonoja. Pitää elää sen kanssa, että kaveri suorittaa hyvin. Ehkä yritimme liikaa.”

Tiikerit ja Lakkapää pelasivat täydet viisi erää

Ei kahta ilman kolmatta. Jo kolmannen kerran onnistui Tiikerit kukistamaan Lakkapään. Kahdessa aiemmassa ottelussa tasoero oli suuri, mutta lauantaina nähtiin tiukka taistelu.

Tiikerit voitti viisieräisen 25-17, 23-25, 25-23, 22-25 ja 15-8.

Avauserä oli ajoittain täysin kotijoukkueen hallintaa. Parhaimmillaan Tiikerit johti 14-6. Fredric Gustavsson herätti vieraat ja peli hieman tasoittui. Lakkapää nousi tilanteeseen 13-16, mutta Tiikerit piristyi. Tiikereille erässä viisi torjuntapistettä.

Tiikerit aloitti vahvasti toisen erän. Jere Mäkisen pahasta syötöstä pääsi Teemu Lahti iskemään vastapallosta 2-1. Atro Berg puolestaan syötti ässän ja Lakkapää tasoitti, 3-3.

Joukkueille tuli vuorotellen hyviä putkia. Paljon pitkiä pallorallejakin nähtiin. Tiikerit johti 21-20, mutta vieraat nousivat ohi, 24-21. Tiikereille vielä kaksi kavennuspistettä, mutta Daniel Aponza torjui vieraille erävoiton.

Kolmannen alku mentiin Tiikereiden tahtiin. Kotijoukkue johti tilanteeseen 14-10, mutta sitten Lakkapää piristyi. Vaihdosta kentälle tullut yleispelaaja Leiner Aponza sytytti vieraat.

Erävoitosta käytiin kovaa taistelua. Lakkapää selvitti kaksi eräpalloa, mutta Gustavsson syötti verkkoon ja erä kotijoukkueelle 25-23.

Rami Rekomaan syöttövuorolla Tiikerit karkasi jo 13-7 (!) johtoon neloserässä. Mutta jälleen osat vaihtuivat. Lakkapää sai hengen päälle ja nousi erävoittoon.

Myös viides erä alkoi Tiikereiltä hyvin. Mäkinen iski 1-0, Försti syötti ässän, 2-0. Oskari Keskinen iski 4-0 ja kun Gustavsson torjuttiin, tilanne oli 5-0.

Lakkapää ei antautunut. Bergin ässällä 3-6. Aponzan kaksoset kavensivat 4-8 ja 5-8. Ennen sitä nähtiin Antti Leppälän ässä.

Kun Keskinen iski 11-6 ja Lahti syötti ässän, 12-6, ilmassa oli ratkaisun makua. Enää ei Lakkapää noussut. Mäkinen sai kunnian iskeä illan viimeisen pisteen.

Tiikerifanit olivat ostaneet runsaasti kannatuslippuja ja osoittivat näin tukensa joukkueelle ja seuralle.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit:

-Kiitos tukijoille. Valtavan iso kiitos! Meillä on aina ollut hienot fanit. Tämä lämmittää ja joukkueena lupaamme että työnteko jatkuu ja annamme 100 prosenttia kauden loppuun asti.
-Tämä peli oli vaihtelevaa. Nähtiin molemmin puolin pitkiä pisteputkia.
-Joka erään saatiin hyvä alku ja pitkään oltiin edellä.
-Lakkapää on syksystä parantanut. Aponzan veljeksiä emme saaneet kiinni.
-Tämä on kova sarja ja jokainen voitto on kova juttu.

Luis Saldago, Lakkapää:

-Tiikerit on hyvä joukkue.
-Meillä on koronan vuoksi ollut pelaajia sivussa, joten siihen nähden meiltä ihan hyvä esitys.
-Ailahtelevaa oli. Viides erä on aina fifty-fifty ja tällä kertaa se meni vastustajalle.

Jere Mäkinen, Tiikerit:

-Pelissä oli hyvää ja huonoa. Ylä- ja alamäkeä.
-Välillä ote herpaantui.
-Lakkapää pelasi hyvin. Kaikki kunnia vastustajalle.
-Leiner (Aponza) hyökkäsi tosi korkealta. Häntä oli vaikea saada kiinni.

-Hyvin ollaan harjoiteltu ja suunta on oikea.

Leiner Aponza, Lakkapää:

-Mielenkiintoinen ottelu.

-Meillä oli hetkemme, mutta emme sitä käyttäneet.

-Joskus ennen oli ihan kiva pelata velipojan kanssa. Nyt ei yhtä kivaa. Meillä on kovaa kilpailua. (tämän Leiner totesi hymyssä suin).

Loimu rutiinivoittoon sitkeästä Ettasta

Raision Loimu nappasi viikon toisen puhtaan kotivoiton, kun Lentopalloseura Etta teki erävoitottoman retken etelään. Ettan viikonlopun oli tarkoitus jatkua vielä sunnuntaina Sastamalassa, mutta VaLePan koronatilanteen vuoksi ottelu siirtyy hamaan tulevaisuuteen.

Etta vei avauserää ratkaisuhetkille asti, mutta Loimu puristi lopussa rinnalle ja ohi. Toinen erä Loimun vahvaa näytöstä ja myös kolmas erä näytti tulevan selvin numeroin isännille, kunnes Etta löysi lopussa kirivaihteen ja nousi Eetu Pennasen kolmella peräkkäisellä ässällä hengittämään isäntien niskaan. Loimu löysi kuitenkin lopussa Kristaps Smitsin johdolla tarvittavat ratkaisut ottelun katkaisemisen suoraan kolmessa erässä luvuin 3-0 (26-24, 25-13, 25-23).

Ettalla oli omat haasteensa korona-tilanteesta johtuen ja joukkue oli matkassa vain 9 pelaajan voimin, joista yksi oli 2011 liigauransa lopettanut yleispelaaja Teppo Heikkilä. Vuonna 2015 osaksi kautta Tiikereitä auttamaan tulleelle Heikkilälle Kerttula on tuttu paikka, sillä hän pelasi oranssipaidassa kausina 2003-2005 ollen voittamassa Loimun viimeisintä mestaruutta, eli Suomen Cupia Helsingin jäähallissa vuonna 2004.

Ottelun paras pistemies oli Loimun hakkuri Ali Fazli, joka teki 24 pistettä. Otteluisäntä Raision kaupungin kotijoukkueen parhaaksi pelaajaksi valitsema Kristaps Smits teki 17 pistettä ja vastaanotti 64% tarkkuudella. Loimu nappasi kolmessa erässä yhteensä 10 torjuntapistettä Ettan yltäessä vain 2 torjuntaan. Ettasta isoimman pistesaaliin kokoksi joukkueen parhaaksi pelaajaksi valittu hakkuri Janne Marttila. Hänelle merkattiin 13 pistettä ja Eetu Pennaselle yksi vähemmän. Liigakentille palannut Heikkilä teki 5 pistettä.

Teppo Heikkilä, Etta:

Puolentoista viikon valmistautuminen aika nopea, mutta ihan mukava. Kun tuollainen mahdollisuus tuli, niin ajattelin vetäistä vielä pelikengät jalkaan. Huomaa että tuo pelitempo vaatii vielä aika paljon töitä. Joukkueeseen olen päässyt hyvin sisään. Meillä on hyvä pelisysteemi, siihen vaan paremmin sisään ja kiinni, niin kyllä se siitä.
Alussa saatiin vähän torjuntaa ja hyökkäys toimi paremmin. Sitten se vähän mureni eikä saatu torjunnalla eikä puolustuksella oikein mitään otetta vastustajaan. Ja oma hyökkäyskin rupesi tökkimään, niin ei ollut oikein aseita.

Tomi Saarinen, Loimu:

Alussa oli pientä tärisyttämistä. Ei pelattu hyvin, muttei ihan huonostikaan. Se että mä en ole vähään aikaan vaikuttaa myös vähän, mutta kun noita lukuja katsoo, niin aika hyvät tehot saatiin hyökkääjistä irti. Mulla oli koko ajan semmoinen luottava fiilis, että tämä tästä hoidetaan, vaikka vähän vaikeaa oli.

Olli Kuoksa, Etta:

Saatiin hyvä pätkä treenata niin sanotusti uusilla miehillä. Ei ole ihan valmista vielä, mutta pääosin tänäänkin oli tilanteita, joista olisimme voineet tehdä enemmän omia pisteitä, mutta emme pystyneet käyttämään niitä. Loimu kotona aika hyvin sitten rankasee siitä. Hyökkäykseen tarvitaan lisää variaatioita. Pitää ymmärtää milloin hyökätään ja milloin ei.

Aitor Barreros, Loimu:

Tänään tärkein asia oli ottaa kolme pistettä ja vielä suoraan kolmessa erässä. Meillä on seitsemän peliä viidessätoista päivässä. Pelaajat ovat hyvässä kunnossa ja asenne on hyvä. Pelaamme hyvin, mutta tänään näytimme kahdet kasvomme – hyvän toisessa erässä ja kolmannen alussa ja huonon ensimmäisessä erässä ja kolmannen lopussa. Meidän pitää oppia katkaisemaan ne hetket kun alkaa tulla virheitä.

TUTO Volley ei kumarrellut kuvia - räväytti voiton Savosta

Mestaruusliigassa yhdeksäntenä majaileva TUTO Volley sai Nunnavuoreen vieraakseen runkosarjaa johtavan Savo Volleyn. Haastajana peliin lähtenyt kotijoukkue ei kuitenkaan kuvia kumarrellut, vaan laittoi savolaisille tiukasti hantiin ja otti kovan taistelun päätteeksi riemastuvan voiton erälukemin 3-2 (25-20, 24-26, 28-26, 19-25, 15-12).

Ensimmäisessä erään TUTO Volley tuli tosissaan haastamaan Mestaruusliigan kärkijoukkuetta. Keskiviikon Loimu-ottelussa takunnut hyökkäyspeli tuntui olevan enää vain pelkkä muisto, kun joukkue takoi palloa kenttään Einari Koiviston ja Ossi Rumpusen johdolla. Avauserä oli kauttaaltaan tasaista vääntöä ja pisteitä moukaroitiin vuorotellen. Mitä pidemmälle erä eteni, sitä enemmän Savo Volley alkoi tehdä virheitä, joista kotijoukkue kuittasi armotta iloisella hyökkäyspelillään vieden erän nimiinsä.

Pelin kulku ei juurikaan lyhyen tauon aikana muuttunut, vaan joukkueet taistelivat tasaisesti. Vierailijat alkoivat saada myös juonesta kiinni torjuntapelin kautta. Periodin ratkaisupalloissa TUTO Volley näytti jo kääntävän homman itselleen, turkulaisilla oli jopa eräpallo, mutta savolaiset kuitenkin nousivat rinnalle ja ohi jatkopalloilla.

Kolmannessa erässä Savo Volley oli pitkään niskan päällä, mutta TUTO Volley kuroi piste-eron kerta toisensa jälkeen kiinni hurjalla tulituksella, jonka johtohahmo oli hakkuri Koivisto. Erän ratkaisu venyi jälleen jatkopalloille. TUTO Volley oli taistelussa sitkeämpi ja erä päättyi turkulaisille. Neljännessä erässä Savo Volley oli jälleen kuskin paikalla, mutta isännät vaanivat pitkään iskuetäisyydellä. Periodin loppumetreillä Savo Volley sai onnistumisia keskihyökkäyksillään ja venytti ratkaisun viidenteen erään.

Päätöserässä vierailijat nappasivat pienen etumatkan Jakub Kovacin hyökkäysten avittamana. TUTO Volley ei kuitenkaan antanut periksi, vaan kampesi väkisin voiton itselleen. Päätöserän hahmoja turkulaisilta olivat Eemeli Kouki ja lopullisen niitin savolaisten kenttään iskenyt Koivisto.

TUTO Volleyn parhaana palkittu Einari Koivisto korosti koko joukkueen panosta.

- Lähdettiin ennakkoluulottomasti haastamaan sarjakärkeä ja huono peli oli alla. Hyvä fiilis, että saatiin väännettyä voitto. Oli hienoa pelata, kun kaikki saivat tasaisesti onnistumisia ympäri kenttää. Omassa pelissä vastaanotto ja passari pohjustivat hyvin, sen lisäksi oma lyöntipeli kulki mukavasti, kertasi Koivisto.

Savo Volleyn Aleksei Zhbankov harmitteli tiukan pelin kääntymistä lopulta kotijoukkueelle

- Joukkueet pelasivat ihan hyvän pelin. TUTO Volley pelasi pikkuisen paremmin. Viisi erää oli kovaa kamppailua ja tänään se kääntyi näin. Voitto meni ansaitusti TUTO Volleylle. Vanhaan kotihalliin paluu olisi voinut mennä paremminkin, mutta oli helppoa pelata tutussa salissa. Isä voi päästä nyt vähän kuittailemaan, totesi Aleksei Zhbankovien välisestä mittelöstä.

TUTO Volleyn päävalmentaja Ruslan Zhbankov oli kiitollinen joukkueelleen makean voiton jälkeen.

- On vaikeaa sanoa, mistä piristys kaivettiin tähän otteluun, sitä pitää kysyä joukkueelta.Olen kiitollinen joukkueelle, jokainen pelaaja pelasi tänään erittäin hyvällä tasolla. Kiitos kuuluu koko joukkueelle, myös vaihtopelaajille. Olin iloinen myös Aleksein pelistä, mutta TUTO Volley oli tänään kovempi kuin Savo Volley, totesi Zhbankov helpottuneena.

Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen oli mietteliäänä tappion jälkeen.

- Alussa emme olleet yhtään rytmissä kolmen viikon pelitauon jälkeen ja TUTO Volley on pelannut paljon. Se jatkui oikeastaan koko pelin ajan, nukuimme tiettyjä asioita. Kaiken lisäksi joukkueessa on monia loukkaantumisia. Oli mukavaa aloittaa vuosi päiväreissulla Turkuun, käteen ei jäänyt kuin huonoja asioita. Pieniä vaivoja tuli lisää joukkueeseen, muutama kaveri on ennestään aika hapoilla. Pakko antaa joukkueelle plussaa siitä, että neljännessä erässä se pelasi yhteen ja taisteli voitosta. Viidennessäkin oltiin pitkään mukana, mutta kaveri teki ratkaisevissa paikoissa pari hyvää suoritusta ja otti ansaitun voiton, Tolvanen kiteytti.