Seuraa meitä somessa:

TUTO Volleyn runko valmiina

15.05.2024

Vain reilu kuukausi sitten TUTO Volley kertoi jatkostaan Mestaruusliigassa. Heti sen jälkeen Turussa aloitettiin työt ja nyt toukokuun puolessa välissä päästään julkistamaan merkittävä osa tulevan kauden joukkueesta.

Joukkueen rakentamisesta tulevalle kaudelle on ollut vastuussa viime kauden valmennusryhmästä tuttu kolmikko, kun urheilutoimenjohtaja Oskari Ekon apuna on ollut päävalmentaja Jani Niskakangas sekä taktiikkavalmentaja Ari-Heikki Kulmala.

Niskakankaan jatkosopimus päävalmentajana julkaistiin jo aiemmin ja kuten edellä mainitusta voi arvata, myös Oskari Eko ja A-H Kulmala jatkavat ensi kaudella joukkueen mukana omissa tutuissa rooleissaan. Tärkeä osa ensi kauden joukkuetta on myös huoltajana ja bussikuskina jatkava Reijo Peltonen. Lisää osaamista joukkueen fysiikkavalmennukseen tuo vielä Janne Niskakangas.

ANTTI ROPPONEN TEKEE PALUUN MESTARUUSLIIGAAN

Tulevan Mestaruusliigakauden yksi mielenkiintoisimmista paluumuuttajista on TUTO Volleyn hakkuri Antti Ropponen.

KESKELLÄ TUTTU KAKSIKKO, MYÖS LEHTONEN JATKAA

Aiemmin toukokuussa julkaistiin Roope Keskisen jatkosopimus. Roopen kanssa keskisektorilla jatkaa tuttu kaveri, Lauri Lehtonen.

PASSARIKAKSIKKO VAIHTUU
Tuttu keskarikaksikko pääsee ensi kaudella hyökkäämään uusien passareiden kanssa, kun TUTO Volleyn pelinrakentelusta vastaa tulevalla kaudella Joel Laakso ja Janne Pyhäjärvi.

HELENIUS – KATTELUS, TAKUUVARMAT HIHAMIEHET
Viime kaudella huippukuntoon päässyt Jan Helenius jatkaa Turussa. Heleniuksen kaveriksi yleispelaajan tontille tulee koko liigauransa tähän asti Vantaalla viettänyt Kalle Kattelus.

KULMALA PUOLUSTUKSEN PERUSKIVENÄ
Toisena liberona jatkaa Aatu Kulmala.

Lue lisää TUTO Volleyn sopimuksista täältä

SOPIMUSTILANNE 15.5.2024
H Antti Ropponen
L Aatu Kulmala
P Joel Laakso
P Janne Pyhäjärvi
YP Jan Helenius
YP Kalle Kattelus
KT Roope Keskinen
KT Lauri Lehtonen
PV Jani Niskakangas
V Ari-Heikki Kulmala
H Reijo Peltonen
JJ Oskari Eko
F Janne Niskakangas

Joukkuetta täydennetään kesän aikana vielä 4-6 pelaajalla.

  Takaisin