Seuraa meitä somessa:

Tuttu kaksikko LP Kangasalan passareiksi

17.06.2021

LP Kangasala jatkaa tutulla pelin rakentelulla kun sekä Katja Kylmäaho ja Emmi Jalonen jatkavat alkavan kauden seurassa. Kokeneelle Kylmäaholle kausi on toinen Kangasalla kun Jalonen aloittaa jo neljännen kautensa punaisissa.

– Oli päivänselvää että haluamme pitää molemmat passarit viime kaudelta. Molemmat ovat motivoituneita kehittymään pelaamisessaan ja pystyvät pelaamaan hyvällä tasolla pelistä toiseen. Katja pelasi parhaan kautensa viime kaudella ja hänen kanssaan löydettiin hyvä tapa pelinrakenteluun teknisesti ja taktisesti. Hänen selkeitä vahvuuksiaan on nopean passipelin pyörittäminen laadukkaasti mikä istuu meidän pelaamiseen mihin meidän pelaaminen vahvasti perustuu. Emmi on teknisesti ja fysiikaltaan menossa hyvää vauhtia eteenpäin ja on jo pelaaja kenet voi huoletta laittaa pelaamaan. Hänellä on vahva kosketus palloon mikä luo hyvän pohjan kehitykselle kohti liigan eliittiä. Moni asia tutun kaksikon jatkaessa on jo paikallaan joten pääsemme syventämään pelaamista hyvissä ajoin, kommentoi päävalmentaja Keränen.

– Halusin jatkaa viime kauden takia, meillä oli mahtava porukka ja kevätkausi jätti paljon hampaankoloon. Kausi oli hyvä kaikesta huolimatta ja viihdyin Kangasalla erittäin hyvin. Kun myös pelaamiseni kehittyi niin tästä on hyvä jatkaa, kommentoi jatkosopimustaan Kylmäaho.

– Oli helppo päätös jäädä Kangasalle koska kaikki asiat toimii hyvin ja moni pelikaveri on jo ennestään tuttu, kommentoi Jalonen.

  Takaisin