Seuraa meitä somessa:

Väinö Rahko jatkaa Loimussa ainakin 2021 asti

23.02.2019

Tällä kaudella lentopallon Mestaruusliigassa debytoinut ja aimoharppauksin kehittynyt yleispelaaja Väinö Rahko (18.-v, 199 cm) laittoi nimensä 2-vuoden jatkosopimukseen kasvattajaseuransa Raision Loimun kanssa. Rymättyläläislähtöinen tulevaisuuden nimi nähdään oranssissa paidassa vähintään kevääseen 2021 asti.

Kuortaneelta nuorten maajoukkuekeskuksesta miesten harjoituksiin ja peleihin siirryttyään Rahko on kehittynyt edelleen huimaa vauhtia. Harjoittelu kovassa ryhmässä ja joka päivä 110% vaatimustaso on nostanut Loimun nuorisomaajoukkueista tutut talentit uudelle tasolle, sillä myös hakkuri Oskari Keskinen on kehittynyt aimoharppauksin ensimmäisen liigakauden aikana. Rahko on saanut lentopallo-oppinsa Loimun junioreissa. Ennen liigaympyröihin nousemista hän opiskeli ja harjoitteli muutaman vuoden Kuortaneella. Tällä hetkellä Rahko harjoittelee Loimun liigajoukkueen mukana iltaharjoitusten lisäksi myös aamuisin, joilla korvataan tänä vuonna väliin jääneet Turun seudun Urheiluakatemian aamuiset lentopallon lajiharjoitukset. Opintojaan hän jatkaa edelleen Kerttulin urheilulukiossa.

- Tämä jatkosopimus oli erittäin tärkeä Loimulle. Täältä kotoisin olevan nuoren lupauksen jatkaminen kasvattiseurassaan on aina iso asia. Väinöllä on kaikki eväät olla tulevaisuudessa yksi Loimun avainpelaajista, kommentoi Loimun päävalmentaja Achten.

Loimu kohtaa sunnuntaina Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa Vantaa Ducksin. Runkosarjan viimeisen kotiottelun panokset on kovat, sillä kolme kierrosta ennen runkosarjan loppua Loimun sijoitus voi edelleen olla mitä tahansa välillä 4.-6., eli kotietukin on vielä mahdollista saavuttaa.

(Kuva: Tuomas Pelto / Loimu)

  Takaisin