Seuraa meitä somessa:

VaLePa, Hurrikaani ja LEKA lauantaivoittoihin

16.11.2014

Lauantaina liigakierroksen voitot menivät VaLePalle, Hurrikaanille ja LEKA Volleylle.

Valepa helppoon voittoon

VaLePa Sastamala otti helpon kotivoiton Rantaperkiön Iskua vastaan. Voittonumerot olivat 3-0 (25-23, 25-10, 25-16).

VaLePan alku oli hermostunut ja joukkue teki helppoja virheitä. Isku pysyi ensimmäisen erän mukana mutta VaLePa hoiti erän lopun rutiinilla.

Kotijoukkue onnistui laajalla rintamalla. Yleispelaaja Elviss Krastins nosti 75% varmuudella, keskitorjujat Matthew Pollock ja Eduard Venski ottivat molemmat neljä torjuntaa sekä hakkuri Sjoerd Hoogendoorn hyökkäsi tehokkaasti.

Ugis Krastins, VaLePan päävalmentaja:

- Alku oli liian varovaista mutta rentouden kautta löydettiin hyvä vire toiseen ja kolmanteen erään. Keskitorjujamme Pollock ja Venski olivat hienossa vireessä.

Sjoerd Hoogendoorn, hakkuri, Valepa;

- Eka erä vaikea ja tuli paljon virheitä. Toinen ja kolmas alkoi hyvin. 10 torjuntaa kolmeen erään, oikein hyvä!

Jussi Heino, Iskun päävalmentaja;

- Ekassa erässä oltiin mukana. Toinen lässähti huolimattomuuttamme jonka seurauksena pelistä katosi rytmi ja tempo. Itseluottamus katosi ja sitä on vaikea saada pelin aikana takaisin.

Aleksi Mutka, libero,Isku;

- Tosiaan eka erä hyvää peliä, taivuttiin lopussa ja sitten toinen ja kolmas erä lässähti omiin suorituksiin. Valepa pelasi hyvin.

Ottelutilasto

Hurrikaani lisäsi Tiikereiden tuskaa

Kokkolan Tiikereiden visiitistä eteläiseen Suomeen tuli yhden pisteen arvoinen. Raisiosta perjantaina hankitun pisteen kaveriksi ei Loimaalta pisteitä irronnut, kun Hurrikaani vei kotivoiton 3-0 (32-30, 25-21, 25-21).

Ville Kakko (Hurrikaani):

- Voitto tyydyttää. Tapio Toiviaiselta loistava sisääntulo kuumeessa pelanneen Vladimir Cedicin paikalle. Vastustajan rosteri ei yllättänyt. Olimme varautuneet siihen, että Lelu ei tänään pelaa.

Tommi Tiilikainen (Tiikerit):

- Konduktööri kuittaa pistesaldon.

Tapio Toiviainen: (Hurrikaanin paras):

- Ihan mukavasti meni. Kalle (Määttä) pelasi minulle hyviä paikkoja. Meillä oma nelospaikan hyökkäys toimi hienosti.

Pasi Hyvärinen (Tiikereiden paras):

- Tänään ei ansaittu voittoa. Jylhän Laurissa on paljon potentiaalia. Kuulemme hänestä vielä paljon.

Ottelutilasto

Lekalle revanssi vantaalaisista

LEKA Volley vei vuoristoratapelin Korson Vetoa vastaan 3-2 (21-25,25-20,23-25,25-19,15-9) ja sai kaipaamansa revanssin.

Peli oli varsin epätasainen kokonaisuudessaan. Erävoitot menivät vuoronperään joukkueille, mutta LEKA Volley kuittasi kaksi viimeistä sekä samalla tärkeät kaksi pistettä.

LEKA oli vaikeuksissa KoVen syötön kanssa ja joutui ahdinkoon laidasta KoVen rakentaessa torjuntaa ja varsinkin puolustusta LEKAn lyöntien eteen. KoVesta nousi esiin hyvin pelannut Arto Hanni, joka jakoi passeja monipuolisesti laitapelaajille. Varsinkin Karl Kulaots oli pelipäällä.

LEKA Volley nojasi totutusti Mart Tiisaariin hyökkäyspäässä. Mart oli taas voiton arkkitehti ja Kristopher Johnson säesti hyvin Tiisaaria. Antti Karttunen nousi iloisesti esiin pelin edetessä ja pelasikin pirteästi loppuun asti lyöden ottelupallon kenttään. LEKA Volleyn paras pistemies oli Mart Tiisaar 27 pisteellä(+20) KoVen paras pistemies oli Karl Kulaots 17 pisteellä(+11) sekä Toni Kankaanpää 17 pisteellä(+4) LEKA:n päävalmentaja Lauri Hakala:

- Peli oli vuoristorataa molemmilla joukkueilla, mutta ratkaisevaa oli joukkueen peli-ilmeen paraneminen loppua kohti. Karttunen tuli hyvin peliin sisään. Tärkeä voitto ja revanssi meille! KoVen päävalmentaja Petri Sainio:

- LEKA teki paremmin perusasiat lopussa, mikä ratkaisi voiton LEKAlle. Emme päässeet hyökkäämään jatkopalloja yhtä tehokkaasti mitä LEKA. Arto Hannin merkitys joukkueelle on ollut iso ja niin oli myös tänään.

KoVen Arto Hanni:

- Oli hienoa palata Kuopioon pelaamaan. Kuopiolla on aina erityinen paikka minulla sydämessä, pelasin aikanaan täällä hienoja pelejä hienossa joukkueessa. Vanhalla alkaa tuntua kova peliputki nivelissä, mutta olisi tänään pitänyt tehdä perusasiat paremmin. LEKA:n Jukka Lehtonen:

- Hieno oli pelata ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä. Voitto lämmittää mieltä. Joukkueen peli-ilme ei ollut hyvä alkupelistä, mutta parani loppua kohti. Ensi pelissä ja kotiyleisön edessä pitää peli-ilmeen olla aina hyvä.

Ottelutilasto

  Takaisin