Seuraa meitä somessa:

VaLePa ja Hurrikaani vyöryivät avausvoittoihin

20.03.2014

Miesten lentopallon Mestaruusliigan puolivälierät pyörähtivät käyntiin torstaina kahden otteluparin suhteen selkein kotivoitoin. VaLePa löi kotonaan Team Lakkapään suoraan kolmessa erässä ja samoin Hurrikaani Ettan.

Runkosarjan mestari VaLePa oli hurjassa iskussa melkoisten vaiheiden jälkeen torstaina lopulta pelatussa ensimmäisessä puolivälierässä Team Lakkapäätä vastaan. Voittonumerot olivat 3-0 (25-14, 25-13, 25-14).

Tappio oli 2000-luvun liigahistorian suurin pudotuspeleissä. Samat 41 pistettä sai tehtyä myös Riento vuoden 2010 puolivälierissä tulevaa mestaria Sun Volleyta vastaan viimeisessä puolivälierässä. Tuolloin Riento teki kuitenkin yhteen erään 19 pistettä, nyt Lakkapää jäi alle 15 pisteen jokaisessa erässä.

- Vahvaa tekemistä joka osa-alueella. Painava syöttö kaikki kolme erää niin siitä oli hyvä rakentaa, totesi tyytyväinen Ugis Krastins.

- Samanlainen alku kuin vuosi sitten. VaLePa syötti hyvin ja meidän laita hyökkäys oli sinne päin. Huomenna pelataan taas"; analysoi pettynyt Team Lakkapään päävalmentaja Ismo Tuominen.

Joukkueet kohtaavat perjantaina uudelleen Sastamalassa.

VaLePa: Oivanen 18/+16, Kunnari 14/+9, Krastins 12/+9

Lakkapää: E.Kouki 9/+5, Thiago 7/-5, Pollock 5/+3

Tuomarit: Hakkarainen - Aro

Yleisö: 917

Otteluvoitot 1-0 VaLePalle

Tilasto

Loimaalla Cedic johti tulitusta

Hurrikaani puolestaan jyräsi tasaisesti 3-0 (25-21, 25-20, 25-21) -kotivoittoon Ettasta. Joukkueen ykköstähtenä ahersi serbialaishakkuri Vladimir Cedic tehoin 19/+15. Ettan paras oli 12/+8 tehnyt Anssi Hakala.

Hurrikaani hyökkäsi komeasti 58 % tehoin Ettan tehojen ollessa 38. Vastaanottopeli ei kummallakaan joukkueella vakuuttanut.

Ville Kakko, Hurrikaani:

- Joukkue syttyi oikealla hetkellä. Se toteutti ne asiat, joista ennen peliä puhuttiin. Puolustuspelin pitää toimia, jos Ettaa vastaan haluaa pärjätä.

Olli Kuoksa, Etta:

- Törmättiin tänään hienoon Hurrikaanin puolustukseen. Myös Hurrikaanin hyökkäystehot olivat aika murhaavat. Huomenna on päivä uusi.

Vladimir Cedic (Hurrikaanin paras):

- Olimme tänään aggressiivisia, ja toteutimme sen, mitä sovittiin.

Anssi Hakala (Ettan paras):

- Tästä pelistä ei saatu mitään. Katseet on jo huomisessa. Silloin aurinko paistaa, ja pääsemme taas haastamaan kotijoukkuetta. Emme saaneet tänään omaa peliä käyntiin, koska vastaanotossa

oli ongelmia.

Joukkueen kohtaavat perjantaina uudelleen Loimaalla.

Hurrikaani: Cedic 19/+15, Petrusevics 11/+2, Jegorov 9/0

Etta: Hakala 12/+8, Sorvoja 9/-1, Karanovic 8/+2

Tuomarit: Huhtaniska - Partiainen

Yleisö:

Otteluvoitot 1-0 Hurrikaanille

Tilasto

Juuso Riponiemen kuvia

  Takaisin