Seuraa meitä somessa:

VaLePalle kova nippu sopimuksia

22.07.2014

Hallitseva lentopallon Suomen Mestari VaLePa Sastamala on tehnyt nipun kovia sopimuksia: Venski, Hoogendoorn, Pollock, Kurppa ja Lehtimäki.

Seura teki vuoden mittaiset jatkosopimukset keskitorjuja Eduard Venskin, passari Mauri Kurpan ja hakkuri Sjoerd Hoogendoornin kanssa. Lisäksi uutena pelaajana Sastamalaan saapuu amerikkalainen keskitorjuja Matthew Pollock. Omista junioreista passari Arttu Lehtimäki nousee mukaan liigajoukkueen vahvuuteen.

​Mathew Pollock, 24-vuotias keskitorjuja, aloittaa jo kolmannen kautensa Mestaruusliigassa. Valmistuttuaan maineikkaasta Pepperdinen yliopistosta hän tuli Suomeen pelaamaan PerPon joukkueeseen. Hän on kevytrakenteinen, nopea ja ulottuva. Viime kaudella 208-senttinen Pollock otti runkosarjassa ennätykselliset 127 torjuntaa. Valkovenäläiselle Eetu Venskille tuleva kausi on VaLePan pukkipaidassa jo peräti 13. Venski on hallinnut liigan torjuntatilastoja jo vuosikausia. VaLePan keskimiehet tulevat muodostamaan liigan pelätyimmän torjuntakaksikon. Pollock ja Venski ottivat viime kauden runkosarjassa kaksistaan enemmän torjuntoja kuin Saimaa Volleyn joukkue yhteensä.

Hakkuri Sjoerd Hoogendoornin kausi päättyi tammikuussa ikävään akillesjännevammaan. Mies kuitenkin kuntoutunut erinomaisesti ja on valmis ottamaan jälleen hakkurin vaativan paikan haltuunsa. Kauden alkaessa syyskuun lopulla Hoogendoorn on täydessä iskussa ja valmiina auttamaan joukkuetta.

Hyvää työtä VaLePan joukkueen toisena passarina viime kaudella tehnyt Mauri Kurppa palaa Sastamalaan ja on valmiina kilpailemaan joukkueen 1-passarin paikasta. Kolmantena passarina joukkueeseen liittyy 18-vuotias seuran oma kasvatti Arttu Lehtimäki. Arttu on kesän aikana harjoitellut ahkerasti Ugis Krastinsin johdolla. Arttu on osoittanut, että hänellä on lentopalloilijan suurin lahja; halu ja kyky harjoitella. Tästä johtuen kehitys on ollut niin merkittävää, että Ugis haluaa nostaa hänet mukaan liigaryhmään.

  Takaisin