Seuraa meitä somessa:

Väliaholle jatkosopimus Sampoon

02.05.2014


Mikko V'äliaho

Neljännen liigakautensa aloittava keskitorjuja Mikko Väliaho (24v, 196cm) on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Sampoon.

Mies itse kommentoi sopimuksen syntymistä näin.

- Sampo oli kiinnostunut jatkamaan yhteistyötä ja itsellänikin intoa ja nälkää jäi vielä paljon, vaikkakaan töiden ohella vapaa-ajan ongelmia ei tule olemaan. Tunnen voivani kehittyä vielä joka osa-alueella hyvässä valmennuksessa. Sampo on hyvä organisaatio jossa taustat ovat kunnossa. Uskon, että Sampo kokoaa hyvän joukkueen tällekin kaudelle ja pelaa mitalista keväällä.

Väliaho tuli muutama vuosi sitten Sampoon farmisopimuksen kautta ja on pelannut koko 340 ottelun liigauransa Pielavedellä sekä kerännyt jo toista sataa torjuntaa. Mikon vahvuuksiin kuuluu myös leijasyöttö, joka on useasti aiheuttanut ongelmia vastustajan vastaanotolle.

Sammon manageri Timo Perälä on tyytyväinen sopimukseen.

- Mikko on nuori mies jolla on hyvä työmoraali. Hän on kehittynyt joka kaudella ja tulee varmasti kasvamaan pelaajana edelleen joten uskon, että hän tulee ottamaan myös vastuuta tulevaisuudessa entistä enemmän. Potentiaalia miehessä on vielä valtavasti.

  Takaisin