Seuraa meitä somessa:

Vantaa Ducksin kannattajakampanja alkaa - tavoitteena varmistaa lentopallon jatkuminen Mestaruusliigatasolla pääkaupunkiseudulla

25.11.2020

Korson Vedon/Vantaa Ducksin puheenjohtaja Ari Koskenoja vetoaa vakavasti lentopallon kannattajiin. ”Koronaepidemian johdosta urheiluseurat ovat talousvaikeuksissa. Samaa on nähtävissä muillakin tapahtumatuotannon alueilla. Myös Vantaa Ducksin varainhankinta on vaikeutunut entisestään. Siksi avaamme mahdollisuuden yksityishenkilöille ja pienyrityksille tukea meitä. Näin voit varmistaa, että Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla pelataan jatkossakin Mestaruusliigatason lentopalloa.”.

Osallistu kampanjaamme! Sinulla on mahdollista valita kolmesta eri kategoriasta:

KULTA kannattajamaksu 100 € tai enemmän
HOPEA kannattajamaksu 50 €
PRONSSI Kannattajamaksu 25 €

Jokaisella tasolla tukijat saavat nimensä kategorian mukaisesti Korson Vedon kausijulkaisuun 2020. Kultakategoriassa saat lisäksi kaksi vapaalippua v. 2021 runkosarjapeleihin. Hopeakategoriassa saat yhden vapaalipun v. 2021 runkosarjapeleihin.

Olemme lähteneet liikkeelle haastekampanjalla. Mukaan pääset, kun saat haasteen kaveriltasi. Samalla saat myös toimintaohjeet. Toimithan sen jälkeen ripeästi. Voit myös toimia heti alla olevan toimintaohjeen mukaisesti. Tervetuloa mukaan!

Toimintaohje

Haasta ystäväsi, tuttusi tai lentopallon ystäväsi Vantaa Ducksin kannattajakampanjaan. Lähetä haaste sähköpostissa, Some-kanavissa tai toimita henkilökohtaisesti. Haasteen aikaväli 25.11. – 13.12.2020.

Eri kampanjakategoriat yläpuolella.

Mukaan pääset maksamalla Korson Veto ry:n liigajoukkueen tilille FI69 1221 3000 1072 30 kannattajamaksun. Ilmoita viestikentässä se nimi, jonka haluat kannattajatauluun.

Lisätietoja: Ari Koskenoja puh. 05064478

  Takaisin